“Egyik legnemesebb hazai ragadozó halunk a süllő és egyben a sügérfélék legnagyobb képviselője vizeinkben.” – tartja a legtöbb horgász, s éppen ezért az egyik legnagyszerűbb egyben sütött halfajtánk is.

Bár számos elkészítése módja létezik, de a legkedveltebb a paprikás lisztben forgatott, sózott, fokhagymás változata, amihez petrezselymes parázs burgonya passzol igazán.

Persze nem csak süllő, hanem vizeink valamennyi pikkelyese megtalálható lesz, természetesen jól megforgatva, ropogósra sütve!

Éhes vagy már?

Helyszín: Gesztenyés kert (XII. ker. Kongresszusi Központ parkolója)

Időpont: 2020. október 16-18.

Facebook esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló