2018. május 6-án Szentendrén kerül megrendezésre a Richter Egészségváros rendezvény.

Ez egy  országosan meghirdetett, nagy média nyilvánosságot kapó esemény, ingyenes szűrésekkel, programokkal, ismert közszereplőkkel a Dunakorzón.

A SZEI az országból első szakrendelőként elnyerte a Richter Gedeon Nyrt támogatását, melynek alapján a gyógyszergyártó cég 2 M Ft-ot adományoz a SZEI-nek, ezen kívül pedig annyiszor 300 Ft-ot fizetnek a rendelőnek, ahány fő vesz részt a szűréseken, előadásokon.

A rendezvény reggel 9 órakor egy sétával indul a SZEI-től a Dunakorzóig. A Richter minden egyes résztvevőért fejenként 600 Ft-os támogatást nyújt a SZEI-nek.

A 300 és 600 forintok regisztrálása gyűjtőlapokra beragasztott bélyegekkel történik, melyeket a helyszínen kapnak meg a résztvevők. A gyűjtőlapokat a Richter összesíti, és a bélyegek ellenértékét átutalja a SZEI-nek. A befolyt összeget új ultrahang gépre fordítják, ezzel csökkentve a hosszú várólistát.

Mivel a szűréseken résztvevők száma alapján kerül sor a támogatásra, kérjük, hogy minél többen jöjjenek el családdal, ismerősökkel együtt.

Segítsük együtt a várost és a SZEI-t, tegyünk magunkért!

Találkozzunk május 6-án! 

Részletes program: 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló