Ki ne ismerné a hazai és nemzetközi színpadokon is hatalmas rockabilly-koncerteket, showműsort és fergeteges hangulatot produkáló Egri Pétert a Mystery Gangből?

1998-as megalakulásuk óta itthon és külföldön is több mint 1800 koncertet adtak. London, New York, Milánó, Párizs,  Las Vegas Rockabilly Fesztivál, Budapest Művészetek Palotája és még sorolhatnánk a sok helyszínt, ahol felléptek. Láthattuk őket pár éve a Dal c. műsorban is.

Egri Péter énekes-gitáros most a Nem Adom Fel Alapítvány Mikes Lélekközpont kampánya mellé állt, melynek célja, hogy támogatott lakhatás keretében otthont adjon 10-12 fogyatékossággal élő embernek. Reményt az önálló, teljes életre.

Egri Péter – jótékonysági rockabilly koncert – febr. 9. 19.00

Február 9-én 19 órától egy virtuális, jótékonysági koncertet ad ennek a kezdeményezésnek a javára, és elrepít minket a rockabilly világába az Egri Péter One Man Boogie ’55 produkciójával.

A koncert ingyenes – facebookon követhető -, de lehetőség van támogatni a Mikes Lélekközpont megvalósulását, erre a linkre kattintva, tetszőleges összeggel, vagy közvetlenül a
Nem Adom Fel Alapítvány bankszámlaszámára utalva 11600006-00000000-84308566

Gyertek és bulizzatok velünk virtuálisan egy nagyot!

Egri Péter (Mystery Gang) jótékonysági koncertje a Mikes Lélekközpont megépítésére | Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló