Az eklektika nevében a Dunai Bástyában Korda György és Balázs Klári, Zalatnay Sarolta és az ország Retro buli dj-je: Dj Dominique + Fergeteg Party

Házigazda: Miller

Program:

21.00 – Dj Miller
Zenei repertoárja a klasszikus funky és retro muzsikákon át, a még napjainkban is oly divatos r’n’b és dance zenéken keresztül, egészen a dallamos house slágerekig terjed.
“Léteznek ugyan tánczenei stílusok, de az igazán jó zenék stílusuktól függetlenül helytállóak. Tehát számomra az adott zene létjogosultságát nem a stílusa, hanem annak minősége, milyensége határozza meg.” /Dj Miller/

22.00 – Zalatnay Sarolta

23.00 – Korda György és Balázs Klári featuring Dj Smash

24.00 – Dj Dominique
Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként. Jelenleg hazánk egyik legnagyobb szórakozóhelye, a Liget Club házigazdája, emellett hétről hétre az ország legnépszerűbb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele.

Early Bird jegyek: 07.08 – 07.22.

Észak -és Dél-Komáromi lakosoknak -1.000 Forint kedvezmény jár az aktuális jegyek árából. A kedvezményt csak személyesen a Jókai Mozi Komárom és a Monostori Erőd pénztáraiban lehet érvényesíteni.

Helyszín: Monostori Erőd

Időpont: 2019. augusztus 16., 21.00-02.00

Facebook esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló