Ne hagyd ki az első Electro DJ set partyt a Dunai Electric Bástyában.
Biztosítsd be a helyed és inkább vedd meg a jegyed elővételben, mert csak 999 db jegyünk van!

És hogy kik lesznek a party felelősek?

Íme néhány érdekesség a fellépő dj-kről:

21.00-22.00 Newik nyitja a Bástya party-t, aki közel 10 éves zenei tapasztalattal az ország élvonalbeli DJ-i közé tartozik. A zene és a közönség felé irányuló alázata teszi őt egyedülállóvá. Az évek alatt több világsztárral is játszott együtt. A Rádió 1 csapatának tagja, 2014, ’15, ’16-os év legjobb mainstream DJ-je.

22.00-23.00 Jackwell veszi át a stafétát, aki a Ballantine’s Music Awards – Az Év DJ-je Gáláján a harmadik helyet csípte meg “Az év felfedezettje” kategóriában.

23.00-tól egy igazi nagy ágyú és rutinos dj lép a pult mögé, mégpedig Bárány Attila, aki 51 éves korára még mindig, fiatal dj-ket megszégyenítő, teltházas bulikat tart. Idén már 30. éve pörgeti a lemezeket az ország legismertebb helyein.

Bárány Attilát követi pontban éjféltől Metzker Viki, akit nagyon nem is kell bemutatni, hiszen 2007- ben az Év Playmatejeként ismerhette meg az ország. 2007 februárjától pedig lemezlovas pozícióba lépett és azóta is az egyik legismertebb magyar Dj. Minden hétvégén más országban szórakoztatja a fiatalokat.

Metzkert követi 01.00-tól DJ FREE, aki több, mint 10 éve szórakoztatja a közönséget az ország legnagyobb klubjaiban. A Magyar Lemezlovas Egyesület több alkalommal is jelölte az Év DJ-je címre. Az Európai Fény- és Hangakadémia tanára, ahol műsorvezetést oktat a hallgatóknak.

02.00 és 03.00 között Yamina felel a fergeteges hangulatért. Ő 2014 júniusában Dj-zett először, de 2016-ban már a két legnagyobb hazai fesztiválon is játszhatott. A győri születésű lány NYDJAY by NEW YORKER elődöntőjének győztese lett 2017-ben.

Yamina őrületes set-jét követi 03.00-tól Strong-R, aki a legfiatalabb magyar dj generáció egyik legtehetségesebb dj-je és producere. Az ‘Addicted’ című zenéjét maga Martin Garrix is lejátszotta a BBC Radio 1-on. Sokoldalúságát jellemzi, hogy az összes klubzenei stílusban otthonosan mozog.

A Dunai Electric Bástya party- t a Katapult DJ formáció zárja egészen hajnali 5-ig. Mind rádiós, mind élő fellépés formájában több, mint 10 éve töretlen fogadtatásban részesülnek. Bozóky Andor és Lipóczy Csaba már gyerekkoruk óta ismerik egymást, 30 éves barátságuk nem mindennapi dolog a mai rohanó világban.

Ne maradj le! Csak 999 db jegyünk van!

Vedd meg időben! Early bird akció: 07.08. – 07.22.

Észak -és Dél-Komáromi lakosoknak -1.000 Forint kedvezmény jár az aktuális jegyek árából. A kedvezményt csak személyesen a Jókai Mozi Komárom és a Monostori Erőd pénztáraiban lehet érvényesíteni.

Helyszín: Monostori Erőd

Időpont: 2019. augusztus 18.

Facebook esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló