A komáromi Monostori Erőd a 2019. évi szezonját egy zenei fesztivállal kezdi, mely egy hagyományteremtő nyitó eseménye is lesz az ErődFesztnek.
Az ErődFeszt Open_Up Vol.1. mind a fiatal korosztályt, mind pedig az idősebb korosztályt kívánja Közép-Kelet Európa legnagyobb erődrendszerébe csábítani. 

A fesztivált, április 29-én 21 órakor, a fennállásának 30. évét ünneplő Tankcsapda nyitja, akik idén először a Monostori Erőd színpadán lesznek láthatóak és hallhatóak. A hajrázás garantált!

A második nap egy igazi hip-hop buli lesz, amit 18:00-kor nyit Deniz, született Rizner Dénes – kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró.

Őt követi a Halott Pénz, Marsalkó Dávid vezetésével, akik idén ünneplik 15 éves születésnapjukat. A “Feneked a gyengém”című 2012-es slágerükkel robbantak be igazán a köztudatba. Márpedig formás hátsókból az ErődFeszten sem lesz hiány.

Az április 30-ai estét Majka zárja, akit nyilván nem kell bemutatni a nagyközönségnek. Zenei pályafutása mellett több, nagy sikerű televíziós műsor műsorvezetője is. Szókimondó stílusa és fenegyerek arca mellett, a színfalak mögött egy példamutató család apa is rejlik.

Aki még Majka után is bírja szuflával, annak sem kell aggódnia, ugyanis az erőd nem halkul, sőt! A megye egyik legnépszerűbb lemezlovasa, Dj Bóli pörgeti a talpalávalót egészen hajnalig.

A fesztivál záró napja, egy igazi családi nap lesz. Május 1-jét, a munka ünnepét, egész napos családi programokkal szinesítjük. 10 órától nyitjuk meg az erőd kapuit. A kicsiknek mesével, gyerek zenekarral kedveskedünk. Míg az estét 17 órakor a “királyi” testvérpár, Király Linda és Király Viktor közös koncertje nyitja. Őket követi 20 órakor, a csodálatos hangú Rúzsa Magdi. A családi napot pedig, a komáromiak körében méltán népszerű, Elektron Band zárja.

A fesztiválszezon itt kezdődik!

Ha nem szeretnél lemaradni, itt tudsz bérletet – és napijegyet vásárolni!

(Az észak és dél komáromi lakosok, lakcímkártya felmutatásával kedvezményes jegyre jogosultak, amit csak és kizárólag személyesen a komáromi Jókai Moziban és a Monostori Erődben vásárolhatnak meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló