Home Események koncert ДEVA + OHNODY + FLANGER KIDS koncert a Budapest Parkban
ДEVA + OHNODY + FLANGER KIDS - budapest park

helyszín

Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

szept 01 2022
Expired!

időpont

18:00

címkék

Budapesti

ДEVA + OHNODY + FLANGER KIDS koncert a Budapest Parkban

Egy este a Parkban, ahol a gondolatokra, az érzelmekre és a melankólia szépségére koncentrálunk. Дeva, azaz Takács Dorina azon fiatal tehetségek közé tartozik, akinek különleges, gyakran már spirituálisnak mondható műsorára már első lemezének (Csillag) megjelenése előtt felkapta a fejét a közönség és a szakma is. Januárban elnyerte a Music Moves Europe díját a holland Eurosonic fesztiválon, ami azért is nagy szó, mert korábban egyetlen magyar zenekar zsebelte csak be ezt az elismerést. Nem csoda, hiszen zenéjén földöntúli tájakra kalauzol bennünket, az atmoszferikus lágy hangokat, a selymesen pulzáló basszusokat és a többszólamú mantrákat a magyar népdalok varázslatos szövegei fűszerezik.

Szeptember 1-jén ezen a különleges utazáson vele tart majd a szintén kiváló tehetségű Hegyi Dóri, azaz OHNODY, akinek minden fellépése egy egyedi és megismételhetetlen performansz, zenéjében és színpadi megjelenésében ugyanis a legkülönfélébb művészeti ágazatok találkoznak. Idén tavasszal jelent meg második, Sietünk meghalni című nagylemeze, ami bár továbbra is szívbemarkolóan őszinte, de összességében egy kiegyensúlyozottabb képet mutat az énekes-dalszerző munkásságáról.

Az estét a vokális elektronikus zenét igazán különleges, néha már-már kaotikus módon tálaló fiatal duó, a Flanger Kids nyitja, akik a 80-as évek elektronikus szintihangzását és a lo-fi grúvokat jazzes énekdallamokkal teszik egyedivé.

JEGYET VESZEK!

The event is finished.