Home Események koncert A személyes káosz ünneplése – Halflives koncert Budapesten
Halflives koncert Budapest 2024

helyszín

Dürer Kert
1117 Budapest, Öböl utca 1.
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

márc 14 2024
Expired!

időpont

19:00 - 19:00

címkék

Budapesti

A személyes káosz ünneplése – Halflives koncert Budapesten

A Halflives, alternatív rockzenekar Linda Battilani, énekes-dalszerző köré épül. A zenekar most jelentette meg új, Inferno című kislemezét, amelyben az elmúlt néhány év érzelmi zűrzavarait dolgozzák fel kreatív formában, március 14-én, a zenekar első saját turnéján pedig élőben is hallhatjuk az érzelmes dalokat a Dürer Kertben.

A pop és a 2000-es évek közepének alternatív rock nosztalgiája között félúton helyezkedik el az Inferno, a Halflives legutóbbi kislemeze. Az öt dalos anyag azt az érzelmi zűrzavart dolgozza fel, amit Linda Battilani, énekes-dalszerző az elmúlt néhány évben átélt: “az Infernót a személyes fejlődésemként ünneplem, mind művészként, mind a mentális egészségem tekintetében” – mondja Linda, amikor a lemez mögötti kreatív folyamatról mesél, amelyet úgy élt meg, mint egy önmagát felszabadító, határtalan, a határokat feszegető, önmagát újra felfedező folyamatot. – “Ez az én módszerem arra, hogy azt mondjam: leszarom az egészet”.

Halflives - Linda Battilani

A Halflives zenekar célja, hogy közösséget építsen, kiutat alkosson az érzelmek számára és Linda szavaival élve, arról is szól, hogy zenét írjanak a kívülállóknak, az elutasítottaknak és azoknak, akik úgy érzik, kirekesztettek. Zenéjük énekelhető himnuszok gyűjteménye, egy meghívás a személyes káosz kifejezésére, az egység üzenete és a rugalmasság ünneplése.

A Halflives ezekkel az üzenetekkel felvértezve indul el első önálló turnéjára 2024 februárjában, az Inferno dalaival pedig hozzánk is elérnek: találkozzunk március 14-én, a Dürer Kertben.

The event is finished.