Home Események börze családi gasztro GREEN MARKET Karácsonyi Vásár

helyszín

Budapest

További info

Facebook esemény

dátum

nov 25 - 26 2023
Expired!

időpont

All Day

címkék

Budapesti,
ingyenes

GREEN MARKET Karácsonyi Vásár

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül invitálunk téged egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez.

Mivel várunk?

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogass csodaszép kézműves kincseink között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, gyönyörű ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel. Ruha, táska, és még sok más – minőségi termékeinkkel garantált a sikeres karácsonyi bevásárlás!

Fenntarthatóság a Középpontban!

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatjuk a környezetbarát vállalkozókat és termelőket.

Gyere, tarts velünk a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol a fenntarthatóság és minőség találkozik, és ahol a karácsonyi készülődés igazi élménnyé válik!

Dátum: November 25-26 

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok

Programok: 

Ezen a hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve 26-án két további nagyon izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak majd ott a helyszínen az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal beszélgetés, melynek témája a “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében”, melynek moderátora Pauer Krisztina a Lélek Koffein alapítója lesz. Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri – Mesélj Anyukám poadcaster, Horog Enikő – fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata – Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója, és Kiss Barbara – a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője. 

The event is finished.