Home Események koncert KFT + PUF koncert

helyszín

Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

jún 20 2024
Expired!

időpont

18:00 - 19:00

címkék

Budapesti

KFT + PUF koncert

KFT + PUF – több mint negyven év után először koncertezik együtt a két legendás zenekar!

A KFT együttes a nyolcvanas évek legsikeresebb hazai újhullámos zenekara. Van-e olyan zenerajongó, aki az Afrikát, a Balatoni nyarat, a Siker, pénz, csillogást vagy a Bábu vagyot még ne hallotta volna?! Június 20-án közös koncertet ad a KFT a Budapest Parkban a Pál Utcai Fiúkkal. A zenekarral fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.

Az idei PUF koncertek közül minden bizonnyal az a júniusi Budapest parkos koncert lesz a legfontosabb. Ahogy ők fogalmaznak:
“A KFT koncertjei nekünk mindig élményszámba mentek, mivel nem csak a szöveg és zene volt más, mint amiket előtte megszoktunk, hanem az előadásmódjuk is. Mindig történt valami érdekes dolog a koncertjeiken, legyen az színház, tánc, vagy egyéb performansz, és akkor még nem is beszéltünk Laár András zseniális konferálásairól. Mindenképpen elmondhatjuk, hogy afféle példaképek lettek nekünk, hogy miként lehet egy koncerten többet, jobbat adni a közönségnek.”

Az esemény igazi szenzáció, hiszen a PUF és a KFT több mint 40 éves pályafutása során még soha nem játszott együtt! Június 20-án tehát egy zenetörténeti pillanatnak, és természetesen két kiváló koncertnek lehet szem-és fültanúi!

JEGYET VESZEK! 

The event is finished.