Home Események családi színház Luis de Matos – IMPOSSIBLE Live – a világ legjobb illuzionista showja Budapestre érkezik
Luis_De_Matos_Budapest

helyszín

BOK Sportcsarnok
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
kategória

További info

Részletek

dátum

máj 16 2025

időpont

20:00 - 20:00

címkék

Budapesti

Luis de Matos – IMPOSSIBLE Live – a világ legjobb illuzionista showja Budapestre érkezik

Luis de Matos, a legtöbb díjjal kitüntetett portugál bűvész, akit az Academy of Magical Arts of Hollywood háromszor is kitüntetett, és aki a történelem legfiatalabbjaként kapta meg a Devant-díjat a The Magic Circle-től, ismét egy új és rendkívüli utazásra hívja Önt az illúziók csodálatos világába, ahol a lehetetlen valósággá válik.

Joana Almeida táncos és asszisztens, valamint a Momentum Crew, a break-tánc világbajnokai kíséretében Luis de Matos mellett a világ négy legnagyobb mai bűvésze áll majd, hogy egy felejthetetlen élménnyel gazdagítsák a közönséget.

A Koncertpromo, a BRICS Entertainmenttel, és az Art & Culture Művészeti Egyesülettel együttműködve örömmel mutatja be a világ legjobb bűvész showjának budapesti előadásait. A páratlan esemény-sorozat 2025. május 16. és 18. között zajlik majd a BOK Csarnokban.

Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa és ügyvezetője így nyilatkozott az előadások kapcsán: “Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerül elhoznunk egy ilyen színvonalú produckiót, ami lehetőséget ad arra, hogy a magyar közönség számára bemutassuk a modern varázslat csúcsát. A Koncertpromo elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú rendezvényeket hozza el hazánkba, és ez a produkció is ezt a hagyományt folytatja.”

LUIS DE MATOS – IMPOSSIBLE LIVE – BUDAPEST

JEGYET VESZEK! 

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc