Home Események koncert Magyarországra jön Ski Mask The Slump God
Ski Mask The Slump God

helyszín

Akvárium Klub
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
Honlap
https://akvariumklub.hu/
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

júl 10 2024
Expired!

időpont

19:30 - 19:30

címkék

Budapesti

Magyarországra jön Ski Mask The Slump God

Július 10-én Budapestre látogat a floridai szójátékos, Ski Mask The Slump God. A folyamatosan új dalokkal jelentkező előadó az Akvárium Klub NagyHalljában adja első önálló koncertjét itthon.

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork Top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A STOKELEY album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával.

Első magyarországi útján a Suicideboys felvezetéseként állt színpadra tavaly, de idén júliusban már saját jogon érkezik hozzánk.

Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával. Ritka rap-erőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és  orszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek.
Már debütáló lemeze előtt öt platina kislemezt jegyzett, a Catch Me Oustide, Take A Step Backm, Nuketown, Babywipe és a Foot Fungus mellett kétszeres patinalemez címet kapott a Faucet Failure is.

Ski Mask The Slump God rengeteg együttműködésben is részt vett, Lil Yachty, Higher Brothers, Denzel Curry, J. Cole, és a néhai XXXTentacion neve is feltűnik a featek listáján. 2020-as Burn The Hoods című szerzeménye újabb kritikai sikernek örvendett, nem sokkal később pedig túljutott a 3 milliárd lejátszáson is, ami azóta is egyre csak növekszik.

A Pitchfork az első lemezéről azt írta a „Stokeley című debütáló stúdióalbumának hallgatása izgalmas, mert egyetlen ponton sem tudod megjósolni, hogy mi következik; az energia az egyetlen állandó.”

Ezt az energiát kapják meg élőben július 10-én a magyar rajongók is. A kiszámíthatatlan dalok mellett, kiszámítható, ütős hangulattal találkozhat mindenki az Akvárium Klubban.

JEGYET VESZEK! 

The event is finished.