Home Események koncert Palya Bea koncert a Gödöllői Kastély Díszudvarán
Palya Bea énekel a Gödöllői Kastély Díszudvarán

helyszín

Gödöllői Királyi Kastély
2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély, 5852 hrsz.
Honlap
https://kiralyikastely.hu/
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

júl 20 2024

időpont

20:30 - 20:30

Palya Bea koncert a Gödöllői Kastély Díszudvarán

Palya Bea művészete egyfajta ősi töltést, a maga végtelenül természetes, ösztönös, szeretetteljes módján szárnyakat ad. Varázslatos estére készülhet hát az, aki effajta világzenei kalandozásra vágyik, július 20-án szombaton, a történelem során sokat látott, mesés helyszínen.

„Sokat jelent ez a koncert nekem, Gödöllő és környéke a szülőföldem, itt énekeltem és táncoltam először színpadon 7-8 éves palyabeácskaként. Most pedig hanggá gyúrjuk a lengedező búzatáblát, amely zöldből épp aranyba fordul. Megéneklem a negyvenpluszos szerelmet, amely olyan, mint a dinnye illata és íze: édes, zamatos, érett, izgalmas, piros és fekete…” – ajánlja a koncertet az énekesnő, akinek állandó zenekara erre az estére az A La Quartet női vonósnégyessel egészül majd ki.

Hasonlót utoljára majdnem 10 éve, 2016-ban hallhatott-láthatott a közönség.

„Telezengjük a kastély tereit fenséges hangzással.Elegáns nyár este, a tücsökcirpelés és az alkonyi madárcsicsergés a dalok csodálatos dallamával-szövegével keveredik. Minden lesz, mi fülnek-szívnek ingere, dúdolod a Szabadont, a Szaladóst, a végtagjaid a Suttognak a vének ritmusára járják belső táncukat. És te úgy mész haza az utolsó dal után, hogy több vagy, mint a koncert kezdetén..” – ilyen galaktikus utazást ígér a Prima- és kétszeres Artisjus-díjas Palya Bea, varázslatokkal teli nyáréjszakát.

További információ és jegyvásárlás:

facebook.com/events/1438671390185932

eventim.hu/hu/jegyek/palya-bea-es-zenekara-koncertje-goedoello-goedoelloi-grassalkovich-kastely-diszudvar-1406375/performance.html

A koncertet rosszidő esetén is megtartjuk – ebben az esetben a Lovarda épületébe költözik a produkció.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc