Home Események koncert POWERWOLF koncert az MVM Dome-ban!
POWERWOLF koncert budapest 2024

helyszín

MVM Dome
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

okt 22 2024

időpont

17:30 - 18:00

címkék

Budapesti

POWERWOLF koncert az MVM Dome-ban!

A 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik, ráadásul a gigantikus 16 állomásos körút budapesti állomása a hazai Powerwolf koncertek eddig legnagyobb szabásúja, leglátványosabbja lesz október 22-én az MVM Dome-ban!

Az nem vitás, hogy a Powerwolf az elmúlt években csúcsra tört, nem csak Európában, de világszerte vált milliók kedvencévé. A színtér megkerülhetetlen és meghatározó csapatává vált, tulajdonképpen azok sem tudnak szó nélkül elmenni mellette, akik esetleg kevésbé kedvelik a stílust. Olyan látványvilágot és arculatot teremtett, amely túlmutat az egyébként kifejezetten szerethető és befogadható metal zenén. Igen, mert hogy itt már nem csak a zenéről van szó. A Powerwolf egy jelenség, egy közösség.

POWERWOLF

A dalok ott zengnek a fülünkben, akarva-akaratlanul is dúdoljuk a refrént, miközben a színpadon nem egy koncertet, hanem egy előadást, egy színházat látunk. Ámulatba ejtő díszlet, pirotechnika és show elemek: valóban libabőrös élményben lehet része a nézőnek. Legyen az rocker vagy sem.
A magával ragadó és látványos show már itthon is látható volt többször, de a 2024-ben a Powerwolf az eddigi legnagyobb durranásra gyúr az eddigi legnagyobb hazai helyszínen, úgyhogy készülj Budapest, készüljetek farkasok!A svéd power metal ikon HAMMERFALL és az olasz fantasy, power metal WIND ROSE társaságában 16 állomást érint majd a Wolfsnächte Tour 2024.

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
POWERWOLF – Wolfsnächte Tour 2024
Helyszín: MVM Dome, Budapest
Időpont: 2024.10.22.
Vendégek:
Hammerfall
Wind Rose

 A jegyértékesítés 2023. november 10-én 10 órakor indul!

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc