Meghitt pillanatok és felejthetetlen szórakozás a Dunakanyar szívében

Az év vége mindenkinél a családdal, barátokkal töltött közös pillanatoké, megkezdődik az évzárás, a számvetés, az elcsendesülés, majd az új év köszöntése. A Thermal Hotel Visegrád**** superior minden ilyen ünnepi pillanatban is tökéletes helyszín!

Add át magad a kényeztető pihenésnek!

A Szentestét megelőző időszak mindenki számára sűrű, az ajándékok beszerzése, az ünnepi menü összeállítása és a programok szervezése sok energiát emészt fel.

Válaszd a valóban nyugodt pihenést és ünneplést a Thermal Hotel Visegrád falai között, ez esetben felhőtlenül lehetsz együtt szeretteiddel, napközben a wellness nyújtotta kikapcsolódás és a szórakoztató programok, este pedig kiváló gasztronómiai élmény teheti felejthetetlenné az ünnepi pillanatokat!

Karácsonytól Szilveszterig minden nap zenei és szórakoztató programokkal, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és gasztronómiai különlegességgel várják a vendégeket!

A Thermal Hotel Visegrád**** superior – minden érzékszervünkre hat!

Idén is fantasztikus programokkal készülnek az év végére, hiszen a wellness élmények mellett igazi pezsgő hangulat, sztárfellépők sora várja, hogy szórakoztassa a Vendégeket! Az újévet köszöntő vacsorára pedig gasztronómiai különlegességekkel készülnek, hogy minden érzékszervünkkel átélhessük a különleges pillanatokat!

Nézz körül a csodálatosan megújult szállodában, tapintsd meg a természet ihlette tereket, bútorokat! Ízleld meg a csodás ételeket, italokat, miközben hallgathatod a kiváló zenészeket, előadókat!

A teljeskörű kikapcsolódás garantált! 🙂

Biztosítsd be kényeztető pihenésetek és foglalj már ma!