Időpont
2019. december 03. 19:00

Helyszín
A Művelődés Háza
2500 Esztergom, Imaház utca 2/a
33/313-888, +36-30-3483396
www.egomkultur.hu


A napjainkban játszódó történetben Hubert és Alex két fura, magányos alak. Kapcsolatuk egy izgalmas lélektani játék. Hubert (Koltai Róbert) egy a demenciába lassan elmerülő idős férfi, aki attól nyeri el végül a szabadságát, hogy elengedi a valóságba való kapaszkodást és elsüllyed egy képzelt világban. És egy fiatal, Alex (Szirtes Balázs), aki kényszerű kötelességből ápolja őt.

A valóság neki is börtön, de neki még álmai sincsenek. Mit kezdenek egymással? Merre lehet indulni, ha körbe-körbe mindenütt csak fal van?

Épp 10 éve játszottam először együtt Szirtes Balázzsal Veszprémben Harold Pinter világhírű drámájában, A gondnokban. Azóta többször összehozott bennünket a sors partnerként, de jó néhányszor rendezhettem is őt. Ma már rajongója vagyok” – meséli Koltai Róbert partneréről.

Ketten játszani, ketten mesélni egy estén át varázslatos, egész különleges lehetőség, ajándék a színházban. Nagy színésszel játszani ugyanezt, csoda és felelősség. Koltai Róbert óriás. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos utazás lesz vele ez is. Batang felé” – replikázik Szirtes Balázs.

A fontos dolgok mindig két ember között történnek. A színpadon és az életben is. Mostanában ezek engem sorra megtalálnak. Hálás vagyok érte” – vall Gaál Ildikó, az előadás rendezője, hozzátéve – „Ebben a történetben is tükörbe nézünk. Ez fáj. És közben szívből röhögünk – önmagunkon is!

Belépőjegy: 2.500,- Ft


Térkép betöltése...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló