Időpont
2021. június 12. 18:00

Helyszín
Aréna Garden
1087 Budapest, Kerepesi út 9.


Végre visszatérnek az élőzenés esték – az Arena Plazánál nyíló Arena Gardenben például egy szuper rockos estével várják a Queen és a The Doors dalainak szerelmeseit, június 12-én 18 órától.

Hamarosan megnyitja kapuit Budapest legújabb rendezvénykomplexuma, az Arena Garden, ahol fesztiválhangulatban tölthetjük a nyarat – mindnyájunk örömére a szervezők élőzenés estékkel készülnek a legforróbb évszakra.

A rock szerelmeseinek külön örömhír, hogy egy szuper este szerveződik június 12-ére: azon a szombaton a Queen és a The Doors legismertebb, legnépszerűbb slágereire bulizhatunk majd. És persze, biztosan lesznek olyan zenei csemegék, amelyekkel a legnagyobb rajongóknak készülnek majd a legendákat megidéző zenekarok.

Mert hogy a The Doors zenéjét a Doors Emlékzenekar hozza el az Arena Gardenbe, akiktől ha rajtuk múlik, most sem számíthatunk kisebb zúzásra, mint a 2019-es Sziget Fesztiválon.

 

A Queen dalait pedig Európa egyik legnépszerűbb és legkeresettebb Queen tribute zenekara, a Crazy Little Queen hozza el nekünk. 

 

A banda mint mindig, most is arra törekszik, hogy Freddie Mercury és legendás zenekarának koncertjeire repítsen minket a zene szárnyán, legalábbis képzeletben.

Queen és Doors koncert

Bár idén kicsit más lesz a fesztiválszezon, mi azt javasolnánk, hogy álljunk hozzá pozitívan, és próbáljuk meg a legjobbat kihozni belőle! Élvezzük az élőzenét akár egyedül, akár a barátainkkal vagy a párunkkal. Hiszen erre vártunk már hónapok óta!

Ha kedvet kaptál, hogy élőben hallgasd a Queen és a Doors slágereket, még egyszer a koordináták:

június 12. szombat

Arena Garden, az Arena Plazánál

kapunyitás 18 órakor

További infók és jegyinfó ITT


Térkép betöltése...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló