Időpont
2021. június 12. 18:00

Helyszín
Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.


Ugyanúgy, ahogy a rendíthetetlen billentyűsük, SzintisLaci, a Ricsárdgír sem hétköznapi, sőt! Azt az elképesztő őrületet, amit a hobbypopot játszó zenekar elszabadít a koncertjein, nehéz szavakba önteni. Kontrollálatlan ugrálás, sikoltozás, elképesztő szórakoztatóan szürreális szövegek, tánc, koala, bulikrumpli. A már több, mint 10 éve aktív formáció repertoárjában rengeteg elborulós szerzemény szerepel, mint például az Éndalom, a Mindenki Boldog vagy a SzintisLaci.

A Galaxisok az alternatív rock és az indie pop világát vegyíti zenéjében, amiből olyan meghatározó számok születnek, mint az A teljesség felé vagy a Boldoggá Akarlak Tenni – De Nem Tudom, Hogy Kell. A dalokkal nehéz nem azonosulni, a szövegek és a zenei alapok keserédes őszinteséggel mutatják be az életünk tökéletes tökéletlenségét és hétköznapiságát.

Biztosak lehetünk benne, hogy a mostani koncerten is kapni fogunk egy nagyon erős emlékeztetőt arról, hogy Akármilyen meglepő, mégiscsak ezek a legszebb éveink!

Jegyek

Facebook esemény


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani. A belépéssel kapcsolatos pontos technikai információkat az esemény előtt e-mail-ben megküldjük, illetve közzétesszük a Facebook-eseményben is.Térkép betöltése...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló