Időpont
2019. május 18. 17:00

Helyszín
Csillaghegyi Közösségi Ház
1039 Budapest, Mátyás király út 11-15.
(+36-1) 240-0752
www.kulturkozpont.hu


Filmvetítés és zenés előadás

Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft


17.00 Pink Floyd A fal  /The Wall/ (angol zenés dráma, 95 perc, 1982. Rendezte: Alan Parker)

A Pink Floyd azonos című, tematikus albuma inspirálta ezt a nagyszerű, nyugodtan mondhatjuk, hogy filmtörténeti jelentőségű, rendkívül hatásos alkotást.

19.00 A Keep Floyding zenekar koncertje: The Wall 40 éves A fal

A korszakos remekmű megjelenítése, album- és filmhű eszközökkel, színpadi elemekkel.

A koncert közben Goldsmith Gábortól, a Keep Floyding énekes-gitárosától hallanak a Pink Floyd együttes munkásságáról, a filmben elhangzó dalokról, valamint arról, hogy milyen jelentőségű volt ez a film a zenekar életében.

A Keep Floyding közel két évtizedes múlttal rendelkező zenekar, mely fő céljául tűzte ki a Pink Floyd zenéjének tolmácsolását, és ápolja a progresszív rock legszebb hagyományait.

Mindannyiunknak személyes élményei és érzései vannak a Pink Floyd zenéjével kapcsolatban, ebből adódóan sosem feledtük el, miért csináljuk, és mihez kell tartanunk magunkat a jövőben: minél több ember számára minél jobb minőségben elvinni ezt a csodálatosan sokszínű zenei világot és élményt.”

A zenekar tagjai: Goldsmith Gábor – gitárok, ének, Tóth András – gitárok,

Segesdy Márton – billentyűk, ének, Heinfarth György – dobok, Balázs Bálint – basszusgitár, ének, Haáz Imre – szaxofon, Garda Zsuzsa – ének, Simon Edina – ének

 

 

 

 

 


Térkép betöltése...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló