Milliók ismerik világszerte A szürke ötven árnylata-trilógia sztárját, Jamie Dornant, pontosabban az álatala alakított karaktert, Christian Greyt. Egyvalakinek azonban kimaradt a jóképű és a szexben gátlástalan milliárdos. Ez pedig Dornan felesége, Amelia Warner, aki nem látta a trilógia első két részét, és a hamarosan debütáló harmadikat sem szándékozik megnézni. Dornan minderről Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt. „Szerintem belém jobban szerelmes, mintGreybe, úgyhogy ő nem téma – mondta a színész Ellennek, amikor a műsorvezető arról faggatta, van-e otthon teljesítménykényszer a felesége részéről, hiszen ő nemzetközi szexszimbólum. – És nem veszek neki jegyet egyik filmre sem!”

Dornan azt is elárulta, a rajongók nehéz helyzetbe szokták hozni, mert a többség Grey karakterével azonosítja őt, és félreérthetetlen ajánlatot tesznek. „Ilyenkor pánikolni szoktam – vallotta be a színész. – Hiszen én nem vagyok olyan, mint Grey.”

Hamarosan látható a trilógia harmadik része, A szabadság ötven árnyalata, amellyel kapcsolatban Dornan felhívta a figyelmet arra, hogy erősen thrilleres felhangot kapott, így a szex mellett a bűnügyi bonyodalmaknak és az akciónak is fontos szerep jut.

(Fifty Shades Freed – hazai bemutató: 2018. február 7.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló