Kipróbáltad már a Thermal Hotel Visegrád wellness részlegét?

A mintegy 3000 m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence közül az egész család megtalálja a maga kedvencét! Legyen szó az egész évben működő kinti- benti élményfürdőről, a kinti fűtött úszómedencéről, a termálmedencékről, a gyermekpancsolóról vagy a nyári időszakban működő Acapulco nyári strandmedencéről.

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Lepd meg szeretteidet egy különleges év végi feltöltődéssel.

Tudtad, hogy a szaunázásnak milyen fontos szerepe van a testi, lelki feltöltődésben?

Ennek figyelembevételével került kialakításra a medencék mellett található különleges hangulatú szaunapark. A török stílusjegyekkel felruházott szauna világban 3 különböző szauna áll a vendégek rendelkezésére. A hagyományos finn szaunák mellett gőzkabin, illatos gőzkabin, infraszauna, aromakamra és tepidárium is található. A kellemes felfrissülésről a hideg vizes merülő medencék és az élményzuhanyok gondoskodnak.

thermál hotel visegrád szauna

Add át magad a kényeztető pihenésnek!

A Thermal Hotel Visegrád****superior szálloda különlegessége nem csak gyönyörű fekvésében rejlik itt a Dunakanyar szívében. Egyedi hangulatú Lepence Spa wellness részlege tökéletes lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

A masszázs aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését. Erősödik a szervezet védekező képessége, az immunrendszer, regenerálódik egész szervezetünk.

Egyedülálló, többdimenziós, különlegesen kialakított élményszoba,

ahol az Alfaágyban különböző programok segítségével, egyedülálló tudatállapotba kerülve, érhetjük el a mentális spirituális fizikai egyensúlyt.

Holt tengeri lebegés 

A Holt-tenger földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően távol van minden civilizációtól és mentes a környezet káros hatásaitól. Vizének sótartalma négyszer nagyobb, mint más tengereké, 10-szer több sót és 40-szer több magnéziumot tartalmaz. A Holt-tengeri lebegés programokkal az alábbiakra gyakorolja jótékony és igazolt hatásait:

Méregteleníti a bőrt, enyhíti az izomlázat, izomfájdalmat, néhány héten belül csökkennek illetve teljesen eltűnhetnek a pikkelysömörös panaszok.

holt tengeri lebegés

Még több információ: thv.hu/lepence-spa