Fenyő Miklós a Rock and Roll igazi legendája, aki megteremtette Magyarországon azt az álmot, amelyre minden zenét kedvelő és táncolni, szórakozni szerető ember vágyik.

Egy korszak igazi legendája, amely legenda mai napig oly erősen él és hatással van ránk, hogy szinte a mindennapjainkban tapintható közelséggel vannak jelen dalai és azok mondanivalója.

Egy álomvilág, mely bár legtöbbször a csillogó, gondtalan jampivilágba visz minket, néha pár pillanatra elgondolkodtat és megmutatja milyen is lehetne… ha… na persze… Egy álom-világkép elevenedik meg a máig bennünk élő slágerekben, melyek elvisznek minket oda, ahová sokszor csak titkon vágyunk, vagy egy – egy koncert alkalmával hangosan sikítva, énekelve adjuk tudtára mindenkinek: ez az életérzés örök és megunhatatlan, mint maga a Rock and Roll!

A Siófoki koncert egy különleges alkalom, hiszen Fenyő Miklós vendége Marót Viki és Novai Gábor lesz. Kettejük jelenléte több is mint garancia a felejthetetlen estére, mely augusztus 02-án lesz a Siófoki Szabadtéri Színpadon.

A megannyi nagy-nagy slágert Fenyő Miklós előadásában a zenekara a Fenyő Gyöngye Band kíséri és közreműködik az erre az egy alkalomra kibővített Jampi Angyalok tánckar.

A felejthetetlennek ígérkező siófoki nyári estében ismét hallhatjuk a Fenyő és Hungária slágereket, énekelhetünk, sikítozhatunk, táncolhatunk, hisz „remek ez a tánc, nem kell tőle félni! Twist, twist…”

JEGYET VESZEK a koncertre!

Jó szórakozást kívánunk!

Helyszín: Siófoki Szabadtéri Színpad

Időpont: 2019. augusztus 02.

Esőnap: 2019. augusztus 05. (hétfő 21:00 óra)

3 thoughts on “Fenyő Miklós koncert a Siófoki Szabadtéri Színpadon

 • 2019-08-01 at 14:55
  Permalink

  Tisztelt szervező!
  Tudomásom szerint viharok, eső lesz a Fenyő koncert idején. Mikor lehet megtudni, hogy elhalasztják-e a koncertet? Mi Pestről megyünk és nem szeretnénk hiába menni.
  Köszönettel Laufer Mária

  Reply
  • 2019-08-02 at 09:59
   Permalink

   Kedves Mária!

   A koncertet nem mi szervezzük, ezért azt javaslom kövesse figyelemmel a koncert eseményoldalát a Facebook-on, ott biztos talál majd friss információkat.

   https://www.facebook.com/events/355952421673094/

   Üdvözlettel: Duna-Part Programajánló

   Reply
  • 2019-08-02 at 17:39
   Permalink

   Kedves Mária!

   Most kaptuk ezt a friss hírt:


   A szervező tájékoztatása szerint, a 2019.08.02. 21:00 órára, a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadra tervezett Fenyő Miklós koncert, az időjárási körülmények miatt, az előre meghirdetett esőnapon, 2019.08.05-én 21:00 kerül megrendezésre, változatlan helyszínen. A már megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

   Duna-Part

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló