Helyszín: Akvárium Klub, KISHALL

Időpont: 2018. december 01. (szombat)

Kapunyitás: 20:00

Még egy éve sem létezik jelenlegi felállásában a Follow The Flow, máris az egyik leggyorsabban növekvő hazai zenekar. Nem tudja senki című slágerüket mindenki ismeri, aki idén csak egyszer is rádió közelbe került, klipje pedig folyamatosan rekordokat döntöget több tízmilliós nézettségével a magyar toplistán a YouTube-on.

Az underground hiphop körökben régóta aktívan működő Fura Csé és BLR alapította zenekar Szakács Gergő idei csatlakozásával lett teljes, és gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, így nemrég a szuggesztív Maradok távol is nagy sikerrel debütált – videója röpke egy hónap alatt elhagyta a 2 milliós mérföldkövet.

Friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel hamar a közönség szívébe lopta magát a trió, akik élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve hozzák a sodró flow-t, magukkal ragadva a közönség tagjait is.

A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján.

December elsején pedig újabb nagy pillanat vár rájuk: az Akvárium Klub KisHalljában fognak fellépni, amire már hónapokkal előtte több ezer ember kíváncsi.

JEGYET VESZEK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló