A magyar tenger buliközpontja, a siófoki Plázs ezen a hétvégén egy fergeteges, már-már fesztiválnak is beillő Gicccs Party-val, Metzker Vikivel és Habpartyval várja több helyszínen is a feltöltődni és bulizni vágyókat.

Pénteken szokás szerint Metzker Viktória diktálja az ütemet, az e heti vendégei pedig Rico és Miss Mood lesznek a Plázs Arénában, míg a Plázs Music Terrace-on a Habpartyval veszi majd kezdetét a hétvége.
Végre újra beindul az élet a Nagyszínpadon is, melyet a Gicccs Party fellépői avatnak fel ezen a nyáron: egészen a ’90-es évek őrületébe repít vissza az Ámokfutók, az UFO, de itt lesznek olyan hazai sztárok is, mint Adam Ajkay, az AK26, Bruno X Spacc, Burai-Lévai párosa, Nikita és Zareh Kan. Az afterpartyra pedig érkezik a Szeresd a Trashem Bébi csapata, akik elhozzák a kínos kedvenceket is.

Ha bevállalósnak érzed magad érkezz harsány, tarka jelmezekben és add át magad a hajnalig tartó őrületnek vagy gyere talpig flitterben, akár egy fesztiválon, ahol az éjszakázás jutalma a Balaton legszebb napfelkeltéje lesz.

Részletek a Facebook eseményben.

JEGYET VESZEK!

Ha még van benned erő, a hétvégén összemérheted strandröplabda tudásodat is, ugyanis minden szombaton és vasárnap két fős csapatokkal nevezhetsz a Flying Ball amatőr strandröplabda kupára, de ha csak valami lazább mozgása vágysz, tesztelheted a nyár egyik legfelkapottabb sportját, a sup evezést is.

A Plázs minden hétvégén várja a pihenni és bulizni vágyókat, jövő hétvégén például a Fonogram-díjas Bagossy Brothers Company veszi majd be a Nagyszínpadot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló