Soha nem vetemedett volna arra Emily Blunt és férje, John Krasinki, hogy horrorfilmet készítsen, ha nincsenek a gyerekeik. „Az egész műfaj idegen volt tőlem, mert úgy nőttem fel, hogy irtóztam az ijesztgetéstől – árulja el Krasinski a Playboy legfrissebb számában. – Aztán megszületett a második lányunk, és hirtelen fogékony lettem egy olyan történetre, ahol a szülők mindenáron megvédik a gyerekeiket. A Hang nélkül sztorija egyetlen hatalmas metafora, ami arról szól, milyen érzés szülőnek lenni. Azt az üzenetet bontja ki, hogy eljön az idő, amikor már nincs hatalmunk a gyerekeink felett, azt csinálnak, amit akarnak, de reménykedhetünk abban, hogy sikerült úgy nevelnünk őket, hogy felkészüljenek az élet váratlan fordulataira.”

Hang nélkül középpontjában egy négytagú család áll, akik nem kelthetnek semmilyen zörejt és nem is beszélhetnek egymással, mert rejtélyes, a hangok nyomán lecsapó rémek ólálkodnak a világban. „Különlegesnek találtuk ezt a történetet, és sokat beszélgettünk Emilyvel arról, hogy a mi házasságunk biztosan nem élné túl, hogy nem beszélhetünk egymással – folytatja Krasinski. – De furcsa módon mégis pontosan beleillettünk ebbe a történetbe.

John Krasinski a Hang nélkül egyik főszereplője, egyik forgatókönyvírója és ő a rendező is, míg felesége, Emily Blunt a női főszereplő.

(A Quiet Place – hazai bemutató: 2018. április 5.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló