Mitől is kézműves és kisüzemi egy sör?

A kézműves sör elválaszthatatlan a sörfőző személyiségétől. Egyedi, mindenben más, mint egy nagyüzemi sör. Ezért is van a kisüzem, amely lehetővé teszi, hogy olyan karakteres, egyedi ízvilágot alkosson a sörfőző, amelyet a saját receptúrája szerint aztán kicsiben és szűk vevői körben tudjon terjeszteni. Célja, hogy megszeretesse és rászoktassa a nagyüzemi sörfogyasztókat a saját sörére. A sörmesterek nem takarékoskodnak az alapanyagokkal, mert sörkülönlegességet gyártanak, minőségit, utánozhatatlant. Két egyforma ízű kézműves sör nem létezik!

Amíg még a nyarat élvezzük, mi már az őszre is gondolunk és örömmel jelentjük be, hogy 2019. szeptember 6-8. között több mint 20 magyar sörfőzde, 200 kézműves sörével várjuk a sörszeretőket! Ingyenes zenei programokkal, gasztrocsemegékkel, sörfőzde workshopokkal kedveskedünk mindenkinek!

Akinek kedve támad a foglalkozásokon részt venni, az megismerheti kedvenc sörének történetét. A Szent András Sörfőzde, a Csíki, az Etyeki, a Kecskeméti Sörmanufaktúra létrejöttét, múltját, jelenét hallgathatja meg, de a Rizmájer és a Fóti Kézműves Sörfőzde valamint a Fehér Nyúl is bepillantást enged a mindennapjaikba.

A zenei színpadon többek között az Ivan & The Parazol – vendég: Tátrai Tibor, a Midlife Crisis – vendég: Karácsony János (James), a Satöbbi zenekar, a Huckleberry Guys, a M.É.Z. és a Kéknyúl is szórakoztat majd!

Érdemes már most felkészülni nem csak az iskolakezdésre, hanem egy jó hűsítő csapolt vagy üveges sörre is szeptember első hétvégéjén! Sörkóstolásra csak a helyszínen megvásárolt pohárral van lehetőség! A pohár ára: 650 Ft.

A megvásárolt pohárral az első sört ingyen csapoljuk!

Időpont: 2019. szeptember 6-8.

Helyszín: Óbuda, Fő tér

A rendezvény Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával valósul meg, a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének közreműködésével.

Bővebb információk:

www.facebook.com/Óbudai-Kézműves-Sörfesztivál-Kisüzem

www.obudaisorfesztival.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló