Harkányi feltöltődés

Harkány és környéke számos programlehetőséget kínál az ide érkezőknek, történelmi és kulturális értékekben, néprajzi hagyományokban, természeti szépségekben gazdag.

Ajánljuk az idelátogatók figyelmébe többek között a Villányi borvidéket, Pécset mint 2010-ben Európa Kulturális Fővárosát, az Ős-Dráva látogató központot és a Duna-Dráva Nemzeti Parkot, valamint a Siklósi várat.

harkány

Ezek mellet azt se feledjük el, hogy Harkány az ország kiemelt és védett gyógyhelye. Ritka és különleges természeti kincse a gyógyító hatású kénes víz és éghajlati adottságai.

Harkány PSORIASIS CENTRUM – ahol az egészség az első!

Szeretettel várják a vendégeket Harkány központjában a gyógyfürdő közvetlen szomszédágában lévő új építésű szállodai épületben, a HPC a Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum szállodai épületszárnyában, amely saját gyógyvizes medencékkel rendelkezik.

Harkány - szálloda

Az intézmény szakmai hátterét az ország egyik legnagyobb mozgásszervi panaszokat kezelő intézménye biztosítja, amely nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok kezelése terén is jelentős eredményeket tud felmutatni.

Harkány - rehabilitáció

Ajánljuk pihenni, feltöltődni vágyóknak, nyugdíjasoknak, egészségtudatos vendégeknek, vagy rehabilitációs kezelésre vágyóknak.

Az épület elhelyezkedése, nyugalma, csöndes, családias hangulata és az itt dolgozók kedvessége mind hozzájárul a testi-lelki feltöltődéshez. A szálláshely akadálymentes és minden szoba erkélyes. Lehetőség van TB támogatott  kezelések igénybevételére vagy kedvezményes csomag ajánlatokra is.

Az ide érkezők gyógykezelése, magas szinten képzett orvosok, ápolók, gyógytornászok, masszőrök, fizioterápiás asszisztensek csapatmunkájára és a további kisegítő személyzet szoros együttműködésére épül.

Harkány - gyógykezelések

Bővebb információ: psoriasiscentrum.hu