A 30. jubileumára készülő Művészetek Völgye Fesztivál ünnepi kampányával arra buzdít, hogy idén karácsonykor gondoljunk a művészeinkre is! Ajándékozzunk könyvet, képet, CD-t, ezzel is támogatva a magyarországi kulturális életet!

A 2020-as év eseményei a hazai művészvilágot is nehéz helyzetbe hozták. A legtöbb fellépés, koncert, előadás, kiállítás, beszélgetés elmaradt, sokak megélhetése került veszélybe.

“Úgy gondoljuk, hogy a művészet fontos kulcs ahhoz, hogy ezekben a nehéz időkben is kapaszkodót találjunk. Rengeteg élményt köszönhetünk mindannyian íróinknak, költőinknek, táncosainknak, színészeinknek, zenészeinknek és szeretnénk, ha tudnák, hogy hálásak vagyunk mindazért, amit tőlük kapunk. Arra bíztatnánk mindazokat, akik megajándékozzák szeretteiket karácsonykor, hogy gondoljanak a hazai alkotókra! A művészet az az ajándék, ami folyamatosan ad!” – mondta Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye Fesztivál igazgatója.

Ajándékozzunk könyvet, lemezt, képet hazai alkotóktól, hogy egy picit támogassuk kedvenceinket!

A Művészetek Völgye a karácsonyi kampányában a 2021. július 23. és augusztus 1. között szerveződő fesztivál bérletek mellé hazai előadók lemezeit adja ajándékba!
Részletek: ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló