Igazi színfolt a Bakony szívében: Ez a Síaréna Vibe Park Eplényben

Új névvel, arculattal, vezetői csapattal és megújult, gasztronómiai kínálattal éled újjá az eplényi hegy. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások mámorító illata adja a Síaréna Vibe Park pikantériáját, amely négyévszakos jelenlétével, programjaival nem csak a téli időszakban várja vendégeit.

Egy remek atmoszférával rendelkező ékszerdoboz

„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében. Egy remek atmoszférával rendelkező ékszerdoboz, ami megannyi lehetőséget rejt magában az év minden időszakában. Sokféle rezgés rejlik ebben a hegyben, amit egyaránt át lehet élni családi környezetben, de akkor is ha valaki barátokkal, vagy akár egyedül látogat el hozzánk. Ide akkor is érdemes eljönni, ha éppen nyugalomra vágyunk, de akkor is, ha vad lüktetésre, adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy nem csak télen rejt magában megannyi varázslatot, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával vártuk a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban” – mondja Dr. Paksi Piroska, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Minden évszakban

Októberben családi kézműves foglalkozással, nagy síszezon előtti kőszedéssel, halloween-i tökfaragással vár mindenkit a hegy. Télen a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbagje extra adrenalint garantál majd az igazán vállalkozószelleműeknek. Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzi valaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait.

eplény síaréna vibe park

Rengeteg lehetőség az extrémsport kedvelőinek

Kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőknek, és folyamatos kerékpártúrákat és erdei kirándulásokat szervezünk majd szakképzett túravezetők irányításával. A Sport43 ingyenes kezdeményezéssel összefogva az iskolás csoportokat idén sem hagyjuk ki a legjobb programokból, eddig közel 30.000 gyerek tartott már velünk. A nonprofit programsorozat keretein belül tematikus osztálykirándulásokat szervezünk nekik, libegőzéssel, túrázással, télen pedig térítésmentes síelési és snowboardozási lehetőséggel. A tavalyi szezonban a téli sportok kedvelői – 73.000 fő -, 116 hóbiztos napon hódolhattak szenvedélyüknek, közel 8 km hosszú pályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7 pályája vár minden sírajongót idén is. Mindemellett terepfutó központtá is váltunk, és folyamatos tematikus túrákkal – erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra – csalogatjuk a természet szerelmeseit Eplénybe” – folytatja Boós Imola, a Síaréna Vibe Park marketing vezetője.

Sport és pihenés minden évszakban

„A szolgáltatások színvonalának emelésére törekszik mindenki. A Síaréna is évről-évre bővül, új pályák és felvonók létesültek, folyamatos a fejlesztés. A Vibe Park arra törekszik, hogy igazi négyévszakos központtá váljon, ahol minden időszakban megtalálhatják az idelátogatók az őket feltöltő programokat, átérezhetik a Bakony különleges hangulatát és együtt rezonálhatnak a természettel. Eplény mottója: Sport és pihenés minden évszakban” – mondja Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője.

Új trendek, minőségi gasztronómia

A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségi gasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit a hegyen.

„Az a csodálatos természeti környezet, ami itt körülvesz bennünket, valamint szolgáltatásaink, programjaink színes palettája szinte már kívánja, hogy minőségi gasztronómia párosuljon hozzá. Terveink közt szerepel, hogy az év mind a négy évszakában változatos eseményekkel és profi vendéglátással találkozzanak majd a hozzánk látogatók. Részben megújuló „gasztro” csapatunk, – élén profi séfünkkel, Fazekas Tamással – kiváló ételekkel vár majd minden éhes sportrajongót, családdal kirándulót, természetjárót és pihenni vágyót. Igazi kulináris utazásra hívunk mindenkit, változatos, minőségi ételekkel, italokkal” – mesél a gasztronómia újításairól Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője.

A Síaréna Vibe Park tehát minden szegletében megújul, színesebb, gyorsabb és különlegesebb lesz.