FISH!
Dallamos punkrock, szélesterpesz rockandroll, arcbamászós partymetal. Hazánk büszkeségei négy hónap koncertmentes időszak előtt utoljára csendülnek fel, a második napon spéci műsorral.

Február 2-án az előzenekar a Have No Clue.

Have No Clue
A pörgős pop punk / punk rock vonalon mozgó esztergomi Have No Clue 2012-es megalakulása óta közel 100 koncertet nyomott le határon innen és túl. Az évek alatt több single-lel, egy EP-vel, öt videóval jelentkeztek, 2015-ben pedig felléptek a műfaj egyik leghíresebb fesztiválján, a szlovén Punk Rock Holiday-en. Most egy több mint éves háttérben dolgozós, csendesebb időszakot törnek meg, hiszen a régóta ígért, de eddig ki nem adott első lemezük munkálatai a célegyenesbe értek. Így ismét egyre többet lehet majd hallani a kalapálós, dallamos számokkal operáló bandáról.

Feburár 3-án az előzenekar a Kies!

Kies

A KIES 2015 márciusában alakult több jelenleg is aktív, valamint időközben földbe állt zenekar (Stubborn, The Carrion Crow, Mad dolls, Black Sound) tagjaiból. Ez a csapat fejébe vette, hogy szívükhöz közel álló minőségi, és egyben pofátlan rockzenével fogja letarolni az emberek arcát, melyet egy kislemez formájában ‘Ez még csak a kezdet’ címen meg is jelentettek 2015 júliusában.

2015 őszén turnéra indultak a Fish! társaságában, melyet folytattak 2016 tavaszán is. Másodikak lettek a Talentométer tehetségkutató pop/rock kategóriájában, valamint megnyerték a Gumizsiráf legjobb klippért járó díját, a ‘Nem a világ vége’ című számukért.

2016 szeptemberében megjelent első nagylemezük a Kaland az élet, mely igazán jó fogadtatást kapott mind szakmai szempontból, mind a közönség részéről. A lemez megjelenése óta a zenekar folyamatosan koncertezik, turnén voltak a Depresszió vendégeként, valamint jelölve lettek a Fonogram díj ‘Az év felfedezettje’ kategóriájában.

Második nagylemezük, a ‘2017’, 2017 október 9-én látott napvilágot.


Helyszín: Akvárium Klub, NAGYHALL

Időpont: 2019. február 02. és 03.

JEGYET VESZEK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló