2019 augusztus 30-31-szeptember 1 között a III. Hal- és Vadfesztivál a Duna parthoz közel költözik. Éveken át kerestük a legoptimálisabb helyszínt és azt gondolom, hogy végre megtaláltuk.

Fontos volt, hogy könnyen megközelíthető legyen, pár lépésre leszünk a Petőfi Híd budai hídfőjétől, azaz a 4-6- os megállójától, és az 1- es villamostól sem vagyunk messzebb 5 perc sétánál.

Fontos szempont volt, hogy végre elég nagy területünk legyen, és minden egy helyen elférjen. Az Elte Lágymányosi Campusának több ezer négyzetméteres parkolója és hatalmas füves placca több, mint tökéletes helyszín lesz a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi hallal és vaddal kapcsolatos irányzatok felvonultatására.

A vadon élő állatok (szarvas, őz, vaddisznó) húsa sokkal gazdagabb fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint bármely házi vágóállaté, továbbá növekedési hormontól és egyéb oltóanyagtól mentes, azaz a vadhús fogyasztása nagyon egészséges.

A Kárpát-medence máig Európa vadban leggazdagabb régiói közé tartozik. A vad ételek speciális elkészítéssel kerülnek az asztalra, itt akár olyan különleges alapanyagból készült ételeket is megkóstolhatunk, melyeket még soha. Többek között az alábbi erdei vadak is terítékre kerülnek: fácán, nyúl, őz, vaddisznó, szarvas különlegességek, amelyekhez a kiváló hazai bor-, pálinka-, és sörházak minőségi nedűket kínálnak!

A halfogyasztás évszázadok óta a magyar gasztronómia szerves része, ünnepnapjaink elengedhetetlen része. A hal jótékony hatásai köztudottak, a gazdag halhús fogyasztása kihat a szív- és érrendszeri megbetegedések veszélyének csökkentésére.

A Hal -és Vadfesztivál alkalmával lehetőség nyílik látogatóink számára, hogy megkóstolhassák a méltán híres hazai és nemzetközi halas ételeket neves éttermek és food truckok prezentálásában.

A gourmet fogások szerelmesei mellett a horgászoknak és vadászoknak is kedvezünk, ugyanis a rendezvényen megtalálható lesz egy vadász és horgász kiállítás bemutatókkal fűszerezve, ahol a látogatók megismerkedhetnek a gyártók és forgalmazók legújabb termékeivel interaktív módon.

Lesz a rendezvényen élményhorgászat és mini vadaspark és egy igazi erdei piac, ahol az erdeink legjavát kóstolhatják meg a látogatók,mint a szarvasgomba, medvehagyma, magolajok, parlagfűből készült termékek, pisztrángkrémek, mézek, erdei gyümölcsökből készült lekvárok, szörpök.

A szakmai programok kiegészítéseként esténként koncertekkel és zenei programokkal készülünk a felejthetetlen fesztiválélményekért.

A III. Hal – és Vadfesztiválra mindhárom napon 16.00 óráig ingyenes a belépés. Nagyon fontos számunkra hogy azoknak, akik nem a koncertekre és esti programokra érkeznek is tudjunk halas és vadas finomságokat biztosítani♡

Akik már korábban megérkeztek , 17.00 óráig még be tudják fejezni a finom falatokat.

Akik maradnának, vagy kifejezetten a koncereket és az esti partyt szeretnék élvezni elővételben, vagy a helyszínen válthatnak jegyet.

Napijegy elővételben: 1500 Ft
Bérlet elővételben ( mindhárom napra érvényes) : 3000 Ft
VIP bérlet- kizárólag elővételben-( mindhárom napra soronkívüli belépést biztosít, garantált ülőhelyet a VIP szektorban,VIP mosdók sorakozás nélkül, 1 tál vadpörkölt + 1 pohár bor, sör vagy üdítő) : 6000 Ft

14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

JEGYET VESZEK!

Napi koncertek:

augusztus 30. péntek- A Nagy Mulatós Party

18.00: Mentős Laci,
19.00: Bódi Csabi,
20.00: L.L. Junior,
21.00:Bódi Margó &Bódi Guszti
22.00: Dj Subi
23.30: Kis Grófó

augusztus 31. szombat- A Nagy Retró Buli

18.00 Dj Schubert
20.00 Betty Love,
20.45.V-Tech,
21.45. Bestiák,
22.45 Happy Gang (Cory),
23.30 Mr. Rick
0.5 Groovehouse
Házigazda: Dj Lotters (retro disco show)

szeptember 1. vasárnap- A Legendák Éjszakája

18.00 Demeter Erik,
19.00 Charlie,
20.00 Szikora Róbert és az R-Go nagykoncert

Bővebb információ:
https://www.facebook.com/events/2454103998144511/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló