Már megint nyakunkon a Valentin nap, ami egyeseknek a szerelem ünnepe, míg másoknak csak egy nap a sok közül. De miért is ne tehetnénk mindannyian tényleg széppé ezt az estét, akár párunkkal, kedvesünkkel, akár barátainkkal, vagy épp gyermekünkkel, szüleinkkel, szeretteinkkel?

Abban megállapodhatunk, hogy játszani – ilyen-olyan formában – mindenki szeret. LEGO kockákkal építeni pedig nagyon sokan, hisz bármilyen idősek vagyunk is, gyermek- és ifjúkorunk egyik meghatározó játéka volt ez a lassan 60 éve ismert játék.

A Campona KockaPark játékos Valentin napra vár bennünket, ahol együtt lehet alkotni, építeni, nevetni, kikapcsolódni ezen a péntek estén azokkal, akiket szeretünk.

A különleges program 18-22 óra között kerül megrendezésre és garantáltan nem fog unatkozni senki sem.

15 percenként indulnak a tárlatvezetések, melyek során olyan apró részletekre, kulisszatitkokra is felhívjuk a figyelmet, melyeket csak az adott építmény megalkotója ismer.

Ha valaki maga – jobban mondva párosan – szeretné felfedezni a kiállítást, játékos kvízünkkel megteheti ezt is lépésről lépésre, sőt az elrejtett LEGO szívecskéket is megtalálhatja a nagy forgatagban.

Titokban sok felnőtt álmodozik arról, hogy újra távirányítós autóval játszhasson. Most lesz alkalom erre is, sőt, még ügyességi versenyt is rendezünk a képzeletbeli aszfalton.  

Szeretnénk, ha a Valentin napról maradna emlékünk nekünk is, ezért minden résztvevőt kérünk, hogy neveik kezdőbetűjét építsék meg – persze LEGO kockákból – és „tűzzék” falunkra azokat.

Valentin nap nem végződhet hazavihető ajándék nélkül, ezért programunkban apró emléket tudtok készíteni a „másik feletek” számára, kis LEGO ékszert a hölgyeknek vagy éppen kulcstartót az uraknak.

Ezen a napon megtekinthetitek Lampert Benedek fotóművész képsorozatát is, melyeken LEGO figurák kerülnek élethű környezetbe és valahogy mindig mást csinálnak, mint amit megszoktunk tőlük…

Ha pedig játszunk, akkor a LEGO építés után társasozzunk is egy kicsit szakavatott játékmesterek segítségével, akik ezen az estén a Sárkánypalota, a Yukon, a Laser és a Vasútvonal játékok szabályaival ismertetnek meg bennünket úgy, hogy ezekkel a játékokkal önfeledten tudjunk kikapcsolódni ezen az estén.

S hogy a kulináris élvezetek se maradjanak el, egy finom LEGO piros epres koktéllal és belga töltött fánkkal kínálunk benneteket a kellemes este folyamán.

Most azt gondoljátok, hogy ez tényleg egy szuper program, de mennyibe fog ez kerülni nekünk.. Itt a lényeg!

Az egész estés játékos kikapcsolódás kettőtöknek mindössze 6000.-Ft-ba kerül, mely tartalmazza az összes fent felsorolt elemet, azaz a belépőt, a programot, a hazavihető ajándékokat, az alkoholmentes koktélt, a társasozást és finom fánkot is. Ugye, hogy itt a helyetek ??

A várható nagy érdeklődés miatt kérjük, regisztráljatok a rendezveny@kockapark.com címen, hogy nektek is jusson a jóból! 🙂

Már előre azt kívánjuk: Leg Godt, azaz jó játékot a Campona KockaPark Valentin esti élményén!

Építünk a fantáziátokra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló