Alapvetően Magyarország egy kis ország, ezáltal kicsi is a piaca. Mégis, ahol nagyobb a népsűrűség, ahol több az ember, ott sok cég próbálja megvetni a lábát. Így van ez a költöztetés piacán is, ami elég telített, és sajnos nagyon sok “veszélyes” költöztető van. Ők azok a “hiénák”, akik egy-egy ügyfelen akarnak hatalmas hasznot elérni. Cserébe silány minőségű szolgáltatást nyújtanak, akár a bútorok vissza nem kapásával való zsarolással is próbálkoznak. Na ők azok a “költöztetők”, akiket messziről el kell kerülnie! Szerencsére vannak abszolút megbízható költöztető cégek is Budapesten. Most megnézzük, hogy hogyan ismerheti fel őket.

Elérhető, leinformálható, gyorsan reagál

Az, hogy egy cégnek legyen saját, nagyon informatív honlapja, ma már nagyon alapnak számít. Az is, hogy a céget el tudjuk érni több csatornán is, lehetőleg szinte azonnali választ kapva. A feltüntetett céginformációk szintén kötelezőek a honlapon, így gyorsan leinformálhatóvá válik a cég, ami növeli a bizalmat. Ma már az sem ritka, hogy egy cég akár perceken belül válaszol kérdéseinkre, sőt akár szinte azonnal el is tudjuk kezdeni a pakolást.

Ami még nagyon fontos, hogy a profi költöztető cégeknél az ügyélszolgálatos, a sofőr és a költöztető szakember is profi. Megkapták a megfelelő képzést, előre lefektetett szabályok szerint dolgoznak. Ebbe pedig beletartozik az is, ahogy Önnel beszélnek. Ha felhívja az ügyfélszolgálatot, máris érezheti, hogy partnerként kezelik Önt, nem bratyiznak, nem ködösítenek. Konkrét számokat, összegeket fognak mondani, próbálnak segíteni, próbálják megoldani a problémáját.

Átlátható árazás, meglepetések nélkül

Az egyik legfontosabb ismérve a megbízható költöztető cégnek az, hogy átláthatóak az árai és tartja is magát ahhoz. Mindennek az alapja az írásos dokumentumok megléte. A megbízható cégek nem félnek írásban kommunikálni. Nem tartanak attól, hogy mi lesz akkor, ha egyszer leírnak egy ajánlatot, mert nem áll szándékukban később módosítani azt. Míg a megbízhatatlan álköltöztetők inkább csak halandzsáznak, addig a profi költöztetők már az árajánlatot is írásban küldik el Önnek.

Ha szeretne egy profi költöztetést Budapesten, akkor keresse a Servitius és Partnerei költöztetést, akik garantáltan minden igényének megfelelnek. Nagyon megbízható cég, akiknek fontos minden ügyfél, segítőkészek, próbálják megoldani a problémáját. Mindezt úgy, hogy teljesen átlátható árazást és kedvező árakat biztosítanak, amiben nem lesz meglepetés a költöztetés kellős közepén, sem utána. A honlapjukon talál egy kalkulátort, amiben forintra pontosan ki tudja számolni előre, hogy mennyibe fog kerülni Önnek a költöztetés Budapesten.

Költöztetés Budapesten? Már nincs is mitől tartania, igaz?

A fentiekből láthatja, hogy bár oda kell figyelni, kit bíz meg, de azért találhat megbízható, profi költöztető céget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló