És akkor jöjjön, ami még nem volt! Csak a zene van – címmel, közös koncertre készül a  Charlie Band és a Tátrai Band, 2021. április 03-án a Budapest Arénában.

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas  énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet.

Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni,  a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott.  Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021. április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy  a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel! A két supergroupban  mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila (gitár), Halász János (billentyűk), Csiszár Péter (saxofon), Lattmann Béla (basszusgitár)  és Póta András (dob) kísérik, a Tátrai Band-nek Pálvölgyi Géza (billentyűk), Solti János (dob), Horváth Kornél (percussion), Csiszár Péter (szaxofon, billentyűk),  Glaser Péter (basszusgitár), Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi (vokál) a tagjai.

A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva…

Jegyek 2020 május 25-én 10.00. órától kaphatóak a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló