Választás kérdése: Sportból és Lecsóból is a legjobbat!

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Fesztiválsziget Esztergom – Lecsófesztivál

Információ, jelentkezés a lecsófőző versenyre:
fesztivalsziget@gmail.com
+36209345485

Mozgásban az Erő Esztergom – Sportnap

Egy nap sporttal az egészségért Esztergomban – Mozgásban az erő 2020-ban is!

<<<<<<<<<>>>>>>>>

Szeptember 26-án (szombat) ismét egy igazán színes nap várja az érdeklődőket, melyet nem érdemes kihagyni Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén, mert kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált lesz a kikapcsolódás és a szórakozás.

Ingyenes sportbemutatók, értékes nyeremények, több mint 20 sportág, 30 kiállító és izgalmas programok. 2019 után, idén se hagyd ki szeptember 26-án a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programsorozatának következő állomását Esztergomban!

Az egész napos aktív programokra történő bemelegítés 10:00-kor veszi kezdetét. Az izgalmas sportbemutatók és látnivalók mellett olimpikonok, elismert sportolók, sportszövetség vezetők is tiszteletüket teszik az eseményünkön!

Velük találkozhatunk a Sportnapon!

  • Gulyás Péter kézilabdázó (A felnőtt kézilabda válogatottban 2006-tól szerepelt, pályára lépett Európa-bajnokságon, világbajnokságon és olimpián is. 2017-ben jelentette be visszavonulását, azóta a veszprémi utánpótlásban edzőként dolgozik.)
  • Huszti Katalin – Exathlon győztes
  • Bozsik Anna – (háromszoros olimpikon, többszörös sífutó és biathlon országos bajnok sífutó szakedző és nordic walking tréner)
  • Dr. Erdős Dániel MDSZ ügyvezető igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)
  • Molnár László MDSZ stratégiai igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)

Igazán menő díjazás

Aki a Magyar Rendészeti Sportszövetség által biztosított pecsétgyűjtő menetlevelet legalább 20 kiállítóval lepecsételteti, egy sorsoláson vehet részt, melyen értékes ajándékokat nyerhet. A játék részleteiről bővebb információt biztosítanak a helyszínen minden résztvevőknek!

Ingyenes kipróbálási lehetőség

A standoknál sporteszköz bemutatókat és kipróbálási lehetőséget biztosítanak a kiállítók EGÉSZ NAP.

Vigyázzunk egymásra

A Covid-19 járványhelyzetre való tekintettel, a Magyar Rendészeti Sportszövetség, az alábbi intézkedéseket hozta annak érdekében, hogy a rendezvény kapcsán a minimálisra csökkentse a koronavírus terjedésének lehetőségét: a rendezvényre történő belépés regisztrációhoz kötött, ahol lázmérőzést és kézfertőtlenítést végzünk minden személynél.

Ugyanitt szájmaszkokat adunk azoknak, akik nem hoztak magukkal. A nap folyamán többször tájékoztatjuk az embereket a vírus megelőzésének lehetőségeiről és felhívjuk a figyelmet az óvintézkedések betartásának fontosságáról, mint pl. szájmaszk használat, kézhigiénia, és megfelelő távolságtartása. A rendezvényre kitelepülő standoknál fertőtlenítőszereket helyezünk ki, melyek az egész nap folyamán használnak a résztvevők. Továbbá tájékoztató táblákat helyezünk ki a rendezvény területén.

Az esemény a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programjának soron következő állomása.

További információk»»https://www.facebook.com/mozgasbanazero/

13.00 Lecsófőző fesztivál

Zene:

13.30 Két gitáros, cajonos és a Kutya – akusztik trio

15.00 Sári Évi műsora ( pop,musical, retro slágerek)

19.00 PASO – Pannonia Allstars Ska Orchestra koncert

Minden program ingyenesen látogatható!

Helyszín: Esztergom, Rugby Club – Nagy Duna sétány 1.

Időpont: 2020. szeptember 26.

Bővebb információ: fesztivalsziget.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló