A többszörös amerikai es nemzetközi zenei díjas, ex zsűritag, kedvenc blues zenészünk Little G Weevil hatalmas ünneplésre készül november 21-én az A38 hajón!

Mint a meséből tudjuk, Gee éveket töltött Memphisben és most egy különleges estére a hazai közönségnek is lesz alkalma bepillantást nyerni egy igazi rhythm and blues revue-be. 

Erre az alkalomra a banda tíz tagúra hízik; fúvósok, vokalisták és sztárvendégünk, a jamaicai-angol énekesnő Dionne Bennett csatlakozik a jól bevált zenekarhoz. Ebben a felállásban még soha nem léptünk fel és ez a program is kizárólag erre az eseményre lett összeállítva. A memphisi funk, blues, soul, rhythm and blues zenék fénykorát idézzük meg úgy, ahogy én azt annak idején a Beale Street-en láttam. Kivételes élmény lesz ez mindannyiunknak.” – teszi hozza a zenész.

A Memphis Music Celebration show-t első ízben három évvel ezelőtt rendezték meg Budapesten telt ház előtt, hatalmas sikerrel. Most itt a második felvonás, fényezzük a cipőket erre a nem mindennapi koncertre!

Helyszín: Budapest, A38 hajó

Időpont: 2019. november 21., csütörtök 20:00

JEGYET VESZEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló