Az 1991-es bemutató után és 10 év elteltével újra színpadon a Love letters Hernádi Judittal és Gálffi Lászlóval. A népszerű előadás új premierje először a Váci Dunakanyar Színház színpadán.

Két legendás színész és egy legendás előadás – nem túlzás a jelző az Orlai Produkciós Iroda következő bemutatója, a Hernádi Judit és Gálffi László játszotta Love Letters (Szerelmes levelek) kapcsán. A történet nem nélkülözi a romantikát és a humort, érzelmesebb nézőink pedig egy-két könnycseppet is elmorzsolnak, ha megismerik Andy és Melissa négy évtizedet átívelő különös kapcsolatát.

Hernádi Judit:Az, hogy finom lenne a darab, nézőpont kérdése, mert van benne szó alkoholizmusról, művészet és szabadság iránti vágyról és nagy élethazugságokról.”

Gálffi László: “Andy például úgy éli le az életét, hogy mindig valakinek vagy valaminek meg akar felelni, a feleségének, a családjának, a hazának – ezt a három szót használja –, miközben a lényeget, önmagát elfelejti.”

Rendező: Mácsai Pál

Az előadás alkotói mind Jászai-díjasok, ketten Kossuth-díjasok és a Halhatatlanok Társulatának is tagjai. Ismert, elismert és nagynevű művészek, akik egy Pulitzer-díjas művet visznek színpadra, ráadásul váci premierrel!

Érdemes lesz rá jegyet váltani!

Love Letters (Szerelmes levelek) – romantikus levelezés két részben –

Helyszín: Váci Dunakanyar Színház
Időpont: 2020.11.06., 19.00

JEGYEK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló