Már csak 3 hét, és visszatér Budapestre a világ kedvenc fúvós bandája, a Lucky Chops!

Pénteken jelent meg új stúdióalbumuk, amely tizenegy eredeti szerzeményt tartalmaz, és a csapat első teljes hosszúságú lemeze.

A vírusként terjedő videóikról ismert, dinamikus, fúvós együttes a New York-i metróállomásokat elfoglalva és az utazó közönséget mindig jobb kedvre derítve szerezett magának hírnevet, és gyűjtött össze több mint másfél millió előfizetőt a közösségi médiában.

A Lucky Chops egy 2014-es videó után vált ismertté, amelyben a Lipps Inc. Funkytown és James Brown I Feel Good dalok átiratát játszották a metróban, és ami óriási sebességgel terjedt el a neten. A banda globális közönséget szerzett magának, amely lemezfelvételt és több kontinensen át vezető turnét hozott számukra.

Az új album, Lucky Chops néven követi a zenekar 2018 Virtue and Vice Sessions, Vol. 1. című EP-jét.

Első kislemezük Full Heart Fancy címen már megkezdte hódító útját a közösségi médiában:

A Lucky Chops zenészei meglehetősen elfoglaltak lettek mostanra. A tagok elkötelezett zenei oktatók is, emellett rendszeresen fellépnek iskolákban és kurzusokon, hogy segítsék a zenészek következő generációjának képzését és inspirálását.

Miután felvették végre az első, teljesen önálló stúdióalbumukat, a zenekar örömmel kalauzolja rajongóit legújabb zenei utazásukra, hogy egyre több városban buzdítsák táncra és szórakozásra a rajongókat.

Az október 22-i budapesti koncertjükre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalakon keresztül.

Ne maradj le az év legbulisabb estéjéről!

Helyszín: Barba Negra Music Club, Budapest

Időpont: 2019. október 22.

JEGYET VESZEK a koncertre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló