Helyszín: A 38 hajó (Budapest, Petőfi híd, Budai hídfő, 1117)

Időpont: 2018. szeptember 14. 19.00

Martin Smith, – az egyik legnagyszerűbb dalszerző és  előadó a kortárs keresztény pop-rock mainstream világában – visszatér zenekarával a hajóra egy újabb nagyszerű koncert erejéig.

Vendégfellépők: Unless zenekar és Pintér Béla

A Delirious  frontembereként megismert Martin Smith a brit dicsőítő csapat feloszlása után  szóló karrierbe kezdett, hogy ilyen módon folytassa szolgálatát. Ezutáni  időszakban több időt töltött a családjával; új dalokat írt; segített elkészíteni  barátjának, Tim Hughes-nak ’Love Shine Throught’ című lemezét; könyvet írt;  valamint beállt a néhány éve alakult brightoni Szent Péter gyülekezet szolgálói  közé. Érzése szerint ezek az évek egyfajta tesztként is szolgáltak számára, hogy  mennyire tud bízni Istenben, az ő vele kapcsolatos terveiben és az ő  gondoskodásában.

Az egykori  frontemberrel rengeteg interjút készítettek, melyekben sokszor előkerült a  dalírás, a zenekari- és a családi élet, és az, hogy tulajdonképpen mi is a  célja, vágya a földi életben. Ezekre a kérdésekre az alábbi módon válaszolt:  “Mindössze annyit akarok, hogy hatással legyek valakire, de nem kell ehhez  nemzetközi színpad.

Bővebb információ: www.ezazanap.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló