Szabadtéri művészeti fesztivál Veresegyházon – Pest megye legnagyobb szabadtéri színpada, Budapesttől 20 km-re!

Kedves Vendégeink!

Tavaly nyáron óvatos derűlátással írtam a köszöntő sorait. Egy olyan városba invitáltam a Közönséget, ahol érdemes idealistának lenni. Ahol a vendég egy pezsgő kisvárosba lép, ha Veresegyházra érkezik. Ahol az elődök és a ma itt élők közös tenni akarása tette a települést azzá, amilyenné az elmúlt évtizedekben lett. Ahol a közélet, a kultúra magához engedi a szabad gondolatot, és civil lendület szervezi a közösséget.

A kőszínház már korábban megvetette lábát, és kíváncsian vártuk, hogy miként fogadja a szabadtéri színház ötletét a legfőbb „ítélőszék”: a Közönség. Elmondható, hogy minden várakozást felülmúlt a premier: a teltházas-pótszékes előadásokon több mint 9500 néző szavazott bizalmat a veresegyházi nyári színház gondolatának.

A tavalyi siker a rendezvény szervezőjét, a Veres 1 Színházat arra sarkallta, hogy idén már két helyszínen 20-nál is több programot kínáljon mindazoknak, akik nyári szabadidejükből esténként néhány órát Veresegyháznak ajándékoznak.

Legyenek hát vendégeink, ismerjék meg városunkat, foglaljanak helyet Pest megye legnagyobb szabadtéri művészeti fesztiválján, ahol a Színház, a Zene, a Tánc legjelentősebb előadásaival, valamint színes Gyermekprogramokkal találkozhatnak

Veresegyházon,
a Mézesvölgyben,
Nyárestéken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló