Együtt a Mikulással a Gyermekvasúton!

2017. december 2-án, szombaton, és december 3-án vasárnap, vonatozzunk ismét a Mikulással!

Azok a gyerekek, akik rajta voltak a legelső Mikulást szállító vonaton, mára bizonyosan a saját gyermekeikkel vesznek részt ezen a bájos családi programon. Idén éppen 21 éve hogy a Mikulás és segítői együtt vonatoznak az utasokkal december első hétvégéjén Budapest legnépszerűbb gyermekprogramján.

2017. december 2-án, és 3-án a Mikulás és segítői a krampuszok ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös éneklés, játékok és személyes találkozás a Mikulással, aki édességekből összeállított mikuláscsomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

 Mikulásnap - Fotó: Tárkányi Ábrahám

Fotó: Tárkányi Ábrahám

A vonatok, mint hagyományosan a Hűvösvölgy állomásról indulnak, ahova az érkezőket a krampuszok gyermekprogramokkal és finomságokkal várják s invitálják közös táncra és játékra.

Az esemény évről évre növekvő népszerűségnek örvend, a jegyek csak elővételben kaphatók. Igazi hagyományőrző program a város egyik legszebb kerületében.

A vonatok menetrend szerint Szépjuhászné állomáson fordulnak meg. Fel és leszállás csak Hűvösvölgy állomáson lehetséges. Az indulás előtt 15 perccel kérjük, szálljanak be a kocsikba, a helyfoglalás érkezés szerint történik.

Indulás Hűvösvölgy állomásról: 8:20, 9:20, 10:20, 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:20, 16:20, 17:20

Az egy utazásra szóló ( Hűvösvölgy – Szépjuhászné – Hűvösvölgy ) részvételi jegy tizennégy éven aluli gyermekek részére 1800 Ft, a tizennégy éven felüli utasok részére 2200 Ft.

Jegyek a Gyermekvasút hűvösvölgyi “otthonépületében” (1021 Budapest, Bátori László utca-Gyermekvasúthoz vezető út, telefon: 397-5393 hétfő kivételével), a Broadway Jegyirodákban (elérhetőségei a lap alján) elővételben vagy online vásárolható.

ON-LINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló