A Sugarloaf együttes új énekesnője Muri Enikő lett, így a rajongók mostantól kezdve vele találkozhatnak a koncerteken. A zenekar és Nkuya Sonia barátsággal váltak el.

A csapat motorja, Tóth Szabi úgy gondolja, hogy Enikővel egy ugyanolyan, de mégis más, újjászületett Sugarlaof-ot láthatnak majd a rajongók.

– Az újjászületést szó szerint érthetjük, hiszen Enikő csatlakozása előtt már megszületett bennem a gondolat, hogy megbeszélem a fiúkkal, egy ideig most az egyéb projekjeinkre koncentráljunk, én például a filmezésre – mondta Szabi. – Sonia nagyon tehetséges és jól kijöttünk egymással, de anyai teendői miatt nagyon elfoglalt volt és a földrajzi távolság is többször megnehezítette a gördülékeny munkát. Szeretettel, barátsággal váltunk el. A folytatás gondolata akkor érlelődött meg bennem, amikor Enikő meggyőzött, ne dobjuk ki az ablakon az elmúlt 22 év munkáját, eredményeit, sikereit és felvetette, ő nagyon szívesen lenne a Sugarloaf új énekesnője. Először meglepődtem, hiszen Enikő karrierje nélkülünk is szárnyal, de végül belevágtunk ebbe az érdekes, közös kalandba.

Muri Enikő nagyon boldog, hogy a csapat „frontasszonya” lehet, igazi kihívásnak érzi új szerepét és biztos benne, hogy egy teljesen új oldalát tudja megmutatni a rajongóinak és a Sugarloaf közönségének is.

– Sokat beszélgettünk Tóth Szabival az elmúlt időszakban és meggyőztem őt a megújulásról – mesélte Enikő is. – Mindig nagyon tetszettek a zenekar dalai, és most úgy érzem, ezzel egy új korszak kezdődik az életemben.

Annyi bizonyos, Enikő életében valóban sok változás lesz, hiszen mint az köztudott, nemrég távoznia kellett a Budapesti Operettszínházból, mert igent mondott a TV2 Ázsia Express című műsorára, amely miatt egy hónapig küldföldön kell majd tartózkodnia. Ezalatt az idő alatt a zenekarnak is nélkülöznie kell majd őt, de még utazása előtt élőben is bemutatkozik a közönségnek április 28-án, Komáromban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló