Csak a minap nyitotta meg vegán éttermét Pamela Anderson, de már ki is szállt belőle. A milliomosok egyik kedvenc üdülőhelyén, a franciaországi St. Tropez-ban megnyitott La Table du Marche a vegán életstílust volt hivatott népszerűsíteni, mert a színésznő nagy állatvédő. Anderson most a weboldalán jelentette be, hogy a vállalkozás nem váltotta be a reményeit, ezért nem adja többé a nevét hozzá. „Borzasztóan csalódtam, mert ez elszalasztott lehetőség, de ezentúl is megtalálom majd a módját, hogy segítsek az állatokon és a rászoruló embereken” – írta Pamela. Azt nem részletezte, pontosan mi volt a csalódás oka, de arra utalt, hogy a személyzetet nem vették emberszámba az étteremben.

A színésznő hosszú ideje arra használja a Baywatch sztárjaként szerzett hírnevét, hogy szót emeljen az állatok érdekében. Tevékenységéért a nemzetközi állatvédő szövetség, a PETA tavaly az év példaképének választotta.

Pamela jelenleg a Baywatch nagyszabású moziváltozatában látható Dwayne Johnson, Zac Efron és Priyanka Chopraoldalán, de nem maradt ki a legendás sorozat másik nagy sztárja, David Hasselhoff sem.

(Baywatch – már a hazai mozikban!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló