Biztosan mindenki ismeri a szállóigévé vált népszerű mondatot, miszerint “diamonds are a girl’s best friend”. Mi ezt egy kicsit módosítjuk abban, hogy “a táska a hölgyek legjobb barátja”. Ismerjük is meg a legnépszerűbb típusokat!

Táskák a hétköznapokban

Talán nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy a hétköznapok egyik nagy slágere a női hátizsák. Ezek a praktikus, pakolós darabok igazi főnyeremények, hiszen minden belefér, ami csak a hétköznapokban kellhet. Kisebb és nagyobb változatban egyaránt elérhetőek, függően attól, hogy milyenre van éppen szükségünk. A legjobb, ha mindkét verzióból van egy a szekrényben (minimum).

A másik nagy kedvenc a válltáska, amit kényelmesen, a kar alatt lehet viselni. Mivel ezek nem azok a tipikus kistáskák, így a belméretük is jellemzően nagyobb, azaz tökéletesen lehet beléjük pakolni. Elfér az esernyő, a könyv, egy flakon víz, egy müzliszelet és persze egy esetleges váltó felső. Ezzel biztosan nem foghatsz mellé, hiszen ha egy univerzális színű darabot választasz, akkor az minden ruhához passzol majd. 

A női oldaltáska mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ez a típus is az élbolyba tartozik. Az egyik legkényelmesebb választás, ha zavar, hogy valami a hónaljadnál van, vagy nem bírod a hátizsákokat. Kisebbek, mint a válltáskák, de hosszú pántjuknak hála, sokkal többféle módon lehet őket variálni, így nem csak színesebb a viselés módja, de garantáltan biztonságosabb is.

Alkalmi táskák

Minden nőnek kell, hogy legyen legalább egy alkalmi táskája, amit fel tud venni, ha egy elegáns rendezvényre kap meghívást. Ez általában egy letisztult, sötét darab, de ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a világosabb, különleges mintájú darabok. A lényeg, hogy színben mindenképp visszafogott legyen egy igazi alkalmi táska. Az Etáska női táskái között számos csodaszép darabot találhatunk minden kategóriában, így mindenképp érdemes átböngészni a lehetőségeket. 

Kézitáskák között is érdemes körülnézni, hiszen kevés olyan darab van, ami jobban illene egy elegáns bálhoz vagy épp charity-hez, mint egy jól megválasztott borítéktáska.

Ha már alkalmak, akkor ide kell soroljuk a munkahelyi rendezvényeket is, amire azért érdemes egy laptop táskával vagy épp aktatáskával érkezni. Nem csak azért, mert elfér benne a legfontosabb okos eszközök egyike, de az iratoknak, jegyzeteknek is marad hely bőven. Igazán elegánssá és odaillővé teheti szettünket, hiszen egy komoly üzleti rendezvényen nincs helye hátizsáknak. 

Felkeltettük az érdeklődésed, és úgy érzed, hogy ideje beruházni néhány új táskára? Ne habozz, találd meg a hiányzót, és frissítsd fel a gardróbod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló