Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Közel 100 kiállító hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni.

Otthon Design Ősz

A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény interaktív programjai, lakberendezési tanácsadás, DIY workshopok, bemutatók, sőt egy mobil műhely is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

A belépőjegyet vásárlók pedig akár egy konyhabútort is nyerhetnek!

Lakberendezz velünk!

Minden nap ingyenes lakberendezési tanácsadás várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak. A tanácsadásra a kiválasztott lakberendezőnél előre be is lehet jelentkezni.

A személyre szabott megoldások, az egyedi bútorok kedvelői számára ínyencség lesz a Design & GO – KONYHA, amit Te tervezel stand, ahol a látogatók saját igényük alapján tervezhetnek konyhát a Bútorszövetség tagvállalatainak és a Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőinek közreműködésével.

A design szerelmesei ezúttal SZETT – OTTHON néven 12 hazai textiltervező munkáiban gyönyörködhetnek: szőnyegek, függönyök, takarók, párnák is láthatók lesznek. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést adni.

Az egyedi tervezésű, kisszériás design termékek szerelmesei a WoodLike After Pop up vagy a Design Pop up Store standján választhatnak kisebb kiegészítő tárgyakat a lakás ékkövének.

Lesz ismét Wood Like családi workshop, ahol a kis időre egy igazi asztalos műhelyben találják majd magukat a látogatók.

Újdonság, hogy a kiállítás három napja alatt kitelepül a FABLAB csapata egy mobil digitális műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális CNC várja mindazokat, akik saját maguknak, saját használatra alkotnának tárgyakat – némi segítséggel.

A BOOOK Kiadó is képviselteti magát a kiállításon, workshopokkal, dedikálással és igényes, innovatív minőségi gasztronómiai és design-fókuszú kiadványaival.

A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban kerül megrendezésre a LAKÁS 2019 kiállítás is.

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 11-13., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.osz.otthon-design.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló