Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami. Ám egyszer csak azon kapja magát, hogy Patrick a maga bumfordi módján sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna – beleértve a szerelmi életét is.

Ebben a szórakoztató, életvidám brit romantikus vígjátékban egy izgága mopszli hozza el a válaszokat az élet nagy kérdéseire… legalábbis néhányra. 🙂

Premier: 2018.10.18.

Műfaj: Romantikus, Vígjáték

RENDEZŐ: Mandie Fletcher

SZEREPLŐK: Ed Skrein, Jennifer Saunders, Peter Davison, Emilia Jones, Michael Chapman, Gemma Jones, Adrian Scarborough

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Vanessa Davies, Mandie Fletcher, Paul de Vos
ZENE: Michael Price

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

ÉRDEKESSÉGEK a filmről:

A film premierjére a színészek és stábtagok is magukkal hozták a kedvenceiket, így a vörös szőnyegen. Jennifer Saunders egy törpe agár társaságában jelent meg, de több spániel, mopsz és tacskó is végigvonult a vörös szőnyegen.

***

Beattie Edmondson a film premierjén a Reuters-nek adott adott interjújában nem győzte méltatni a film főszerelőjét, a Patrickot alakító mopszot. “Valószínűleg ő a legprofibb színész, akivel valaha lehetőségem volt együtt dolgozni.”
***
A film premierjén a Patrickot alakító mopsz, Harley is feltűnt egy kék csokornyakkendőben a vörös szőnyegen.
***
Beattie Edmondson a való életben Jennifer Saunders lánya. Ez az első alkalom, hogy anya és lánya együtt állt a kamerák elé. Beattie édesapja, Adrian Edmondson szintén szakmabeli, színész és humorista.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló