Emma Roberts (Idegpálya), Hayden Christensen (Star Wars II.-III.), Alyssa Milano (Szilveszter éjjel), Danny Aiello, és a Bazi nagy görög lagzi Voula nénije, Andrea Martin ezzel a könnyed, szórakoztató, ízig-vérig olasz hangulatú komédiával rázzák fel a borongós őszi hétköznapjainkat.

Pizzából és romantikából sosem elég! 😉 Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a novemberi romantikus vígjáték, a PIZZAROMÁNC, ami a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és a Beépített szépség rendezőjének új, ínycsiklandó alkotása egy csipetnyi szenvedéllyel, játékossággal és pepperonival fűszerezve.

Bemutató: 2018. november 8.

Játékidő: 102 perc

Rendező: Donald Petrie

Főszereplők: Danny Aiello, Hayden Christensen, Alyssa Milano, Emma Roberts

ÉRDEKESSÉGEK:

A film egyik forgatási napján Julia Robert egy ‘A slice of heaven’ (Egy szelet Mennyország) feliratú piros pólóban jelent meg. Roberts nénikéje, Julia Roberts ugyanilyen pólót viselt az 1988-as Pizzavarázs című filmben, melyet szintén Donald Petrie rendezett. Ezt követően a közösségi oldalakon megindultak a találgatások, hogy a Pizzarománc vajon a szóban forgó film folytatása-e.

<<<>>>

A film bemutatását vegyes fogadtatás övezte. Míg a RottenTomatoes-on a kritikusi átlag mindössze 9 százalékon, addig a nézők 73 pontra értékelték a lehetséges 100-ból ugyanezen a portálon (2018. október).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló