Nagyszabású családi programsorozattal ünnepli meg az újranyitást a Fővárosi Nagycirkusz.

Július 18-án szombaton 19 órától kezdődik a Tündértánc – Nővarázs – Cirkuszi tárlatvezetés című műsor premierje, melyet 14 órától változatos programok előznek meg. A Premier előadásra „2020 az év amit nem feledünk” szlogennel kivételesen, 2020 forintért válthatnak jegyeket az érdeklődők.

Július 19-én vasárnap 11 órakor és 15 órakor látható még az előadásait. Ezen a napon már délelőtt 10 órától gazdag ünnepi programkínálattal várják a közönséget.

Díjazzuk a szülő tanulásban nyújtott segítségét!

Kitűnő lett a bizid? Beletettél apait, anyait? Ha a premierhétvégén személyesen veszed meg egy későbbi alkalomra a cirkuszjegyed, az egyik szülőd féláron tekintheti meg Tündértánc – Nővarázs című műsort!

Ha általános iskolás vagy, és még nem regisztráltál az ingyenes kitűnő tanuló kuponodért, ezen a hétvégén személyesen is megteheted a Fővárosi Nagycirkusz aulájában!

  1. Hozd magaddal a kitűnő tanuló bizonyítványodat
  2. Mutasd be a Kitűnő tanuló standon
  3. Regisztráltasd magad ugyanitt a kuponodért
  4. Fáradj a pénztárhoz, válasszátok ki a megtekinteni kívánt műsoridőpontját, és vegyétek meg a jegyeket
  5. A kitűnő tanuló ingyen, egyik szülője pedig féláron kap belépőt július 19-én vagy egy későbbi időpontban, ha a premierhétvégén veszitek meg a jegyeket!

Bővebb információ: fnc.hu/2020-kituno-tanuloknak

Szombati programok

15 órától muzeológusaink interaktív tárlatvezetést tartanak az intézmény közönségforgalmi tereiben a Nincs mááásik! 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz című kiállításon, ahol a cirkuszművészet rejtett és csillogó világába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

16 órától múzeumunk munkatársai Fejetlenség a porondon címmel kiállítási játékot tartanak, ahol a tudás gyarapítása mellett nyereményeket is kisorsolunk.

14 és 18:30 között a Gyermek Cirkusz Világ térben cirkuszpedagógiai foglalkozásokat tartunk, míg az előtte elhelyezkedő téren a Tanulj cirkuszt! programunk tapasztalt animátorai megismertetik a kicsiket és a nagyokat a cirkuszművészeti zsánerek – zsonglőr, rolla-bolla, tányérpörgetés, drótkötél-és golyó-egyensúlyozás – alapjaival. A vállalkozó kedvűek próbára tehetik szerencséjüket a szerencsekeréknél a cirkuszi nyereményekért.

15 óra és 18:50 között a Fővárosi Nagycirkusz előtti téren a Kötéltánc dalpályázatunk résztvevői adnak koncerteket, valamint különböző, lélegzetelállító artistaprodukciókkal kedveskedünk. Fellép többek között a világhírű Rippel Brothers is!

A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren Rezván Nikolett állatszelidítő tart bájos kutyus partnerével játékos bemutatót, ezen kívül kisállatsimogató is várja a családokat, ahol a felelős állattartás szabályai mellett megismerkedhetnek Nikolett kutyusával, kecskéjével, nyuszijaival, kakasával és szelíd óriáskígyójával.

Vasárnapi programok

11 órakor és 15 órakor is bemutatjuk új előadásunkat.

10 és 14 óra között cirkuszpedagógiai foglalkozásokat tartunk a Gyermek Cirkusz Világ térben.

Ugyan ebben az időpontban az előtte elhelyezkedő területen Tanulj cirkuszt! programunk animátorai várják a cirkuszművészettel megismerkedni vágyókat. Ezen a napon is lesz szerencsekerék-forgatás!

13:30 és 14:50 között színpadi műsorral várjuk a családokat, ahol koncerteket és artistaszámokat tekinthetnek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló