Ágazattól, tevékenységtől és értékesített terméktől vagy szolgáltatástól függetlenül a céged is profitálni tud a prémium papírtáskák hozzáadott értékéből. Persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy mindez a gyakorlatban hogyan valósítható meg.

Ebben a bejegyzésben részletesen is kifejtjük, hogy miért érdemes kizárólag magas minőséget kínáló darabokban gondolkodnod. Egyúttal a papírtáskákban marketing és márkaépítés szempontjából rejtőző lehetőségeket is meg fogjuk világítani.

Mitől lesz prémium minőségű egy papírtáska?

Már csak a tapintása is egészen más lesz, mint egy alacsonyabb szintet képviselő változatnak. A kellemes érzet többek között olyan különleges felületkezelő megoldásoknak lesz köszönhető, mint a soft-touch fólia, a formalakk, az aranyozás vagy a dombornyomás.

A PromoPrint.hu-nál rendelhető prémium papírtáska bírni fogja a strapát. Vagyis nyugodtan szállítható benne a munkahelyi ebéd, egy izgalmas könyv vagy egy palack ásványvíz anélkül, hogy szétszakadna.

A kisebb mennyiségű esővíz vagy a néhány szem hópehely nem fog maradandó károkat okozni az állapotában, és nem kell a kukába dobni egyetlen használat után.

Hogyan tudsz marketing célokra használni egy papírtáskát?

Nyugodtan tekinthetsz rá úgy, akár egy folyamatosan mozgásban lévő reklámfelületre. Merthogy nap mint nap emberek százai láthatják az utcán, a tömegközlekedésen vagy a bevásárlóközpontokban. Ennél jobb elérésre pedig sokszor még egy Facebook hirdetés által sem tudsz szert tenni.

Nemcsak a céges logód célszerű tehát feltüntetned rajta. Nyugodtad szerepelhet még a weboldalad címe is, emellett pedig egy frappáns szlogen vagy speciális ajánlat is kiválóan működhet a prémium papírtáskán jól láthatóan szerepeltetve.

Természetesen nem azt mondjuk, hogy csakis erre a megoldásra alapozd az ügyfélszerzést. Ugyanakkor márkaépítés, továbbá az ismertség növelésének érdekében nehéz volna praktikusabb opciót találni.

Így használd ki az egyedi prémium papírtáskákban rejlő potenciált

Amennyiben fizikai terméket árulsz, akkor a csomag mellé bónuszként is mellékelni tudod. Amennyiben nagyobb értéket szeretnél tulajdonítani neki, akkor ajánld fel csakis a leghűségesebb vásárlóid részére, elismerésül a folyamatos jelenlétükért.

Természetesen a munkatársaid számára is ajándékozhatsz belőle egy-egy darabot. Akár a karácsonyi vagy az év végi meglepetés csomag részeként is a rendelkezésükre bocsáthatod, megköszönve ezzel az egész esztendő során tanúsított kitartó erőfeszítéseiket.

Persze a beszállítóknak sem feltétlenül kell kimaradniuk a sorból. Minden bizonnyal ők is értékelni fogják a gesztust, ha a számukra biztosított pakk részeként egy prémium minőségű papírtáskát is átadsz nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló