Hamarosan megnyitja kapuit a TulipGarden Dunakanyar!

🌷 Kedves Olvasóink! Szeretnénk Titeket elvarázsolni és elkalauzolni egy csodálatos helyre! 🌷 Tavasszal nyitja meg kapuit a 🌷 TulipGarden Dunakanyar 🌷, ahol 30 ezer tulipán fog virágozni! 🌷

A TulipGarden Dunakanyar szedd magad kereteiben nyitja meg kapuit hamarosan

Belegondolva, a szürke hétköznapokba, tavasszal feltöltődés lesz ellátogatni egy ilyen helyre, ahol ezek a csodálatos virágok várnak minden kedves látogatót! Egyszerűen libabőrösök leszünk ha belegondolunk, hogy nemsokára együtt örülhetünk ezeknek a varázslatos virágoknak… Végre inkább jöjjön egy igazi boldogsághullám! Rengeteg programmal és meglepetéssel készülnek a látogatók számára. Állatsimogató, játéksarok, kreatív fotózási lehetőség, kézműves termékek…stb.

tulipgarden dunakanyar cselőte

De hol is található a #TulipGardenDunakanyar?

Vác és Kosd között terül el Cselőtepuszta egy kis tanyavilág. Első hallásra/olvasásra úgy tűnik mintha a világ végén lenne de azért nem olyan vészes a helyzet, nos ennek a kis tanyavilágnak a határában található a tulipánkert. Budapest irányából az M0-ás majd az M2-es autóútról zökkenőmentesen megközelíthető! Szentendréről kompon át, Heves megyéből Aszód irányába, Nógrád vagy akár más megyéből sőt Szlovákiából is könnyedén eljuthattok hozzájuk!
A facebook oldalukon lévő térképalkalmazás segítségével egy kattintás az egész! 

szedd magad tulipán

Március végétől egészen májusig minden hétvégén

Összesen 30.000 darab tulipán virághagyma került elültetésre 2021. nov 13-án, és 15 tulipánfajtából választhattok a szüreti időszak alatt a kertből.
Ez a 15 fajta, fajtánként 2000 db-ot jelent! 
A kert tulajdonosai igyekeztek minél különlegesebbeket kiválasztani, bár ámulatba ejtő mindegyik! Gyönyörű szín kavalkáddal fognak várni benneteket, Március végétől egészen Májusig minden hétvégén (P-SZ-V 9 órától) külön csoportok részére hétköznapokon is kinyit előzetes egyeztetés alapján, akár iskolások óvodások, idősek számára. Persze ez az időjárásfüggvénye!

Otthonaitokban vázába téve, vágott virágként csodásan fognak mutatni.

Bővebb információ: facebook.com/tulipgardendunakanyar